Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

ΠΏΣ ΝΑ ΠΟΥΛΉΣΕΤΕ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ ΧΩΡΊΣ ΜΕΣΊΤΗ πριν σας το πάρει η τράπεζα.Η ύφεση και η οικονομική κρίση στην αγορά ακινήτων έχει σαν αποτέλεσμα την μείωση της ζήτησης και το χαμήλωμα των τιμών. Παρόλ’ αυτά υπάρχουν ακόμα κάποιοι πρόθυμοι να επενδύσουν στην αγορά κατοικίας. 

Παρακάτω θα δούμε με ποιό τρόπο μπορούμε να πουλήσετε το ακίνητό σας χωρίς να χρειαστεί να απευθυνθείτε σε κτηματομεσιτικά γραφεία. Σίγουρα η προσφορά ενός επαγγελματία σας δίνει ένα πλεονέκτημα στην πώληση και σε κάθε συναλλαγή, μην ξεχνάμε όμως πως τίποτα δεν χαρίζετε και στην περίπτωση αγοραπωλησίας, το κόστος προμηθειών καθορίζετε ώς ποσοστό, πού είναι το 2% της συνολικής εμπορικής αξίας του ακινήτου, χρήματα που πολλοί θα ήθελαν να εξοικονωμήσουν.


Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να εκτιμήσουμε την πραγματική αξία που έχει το ακίνητό μας. Η τιμή είναι καθοριστικός παράγοντας, ένα υπερτιμημένο ακίνητο ρισκάρει να μην πουληθεί ποτέ, όπως και μια τιμή πολύ χαμηλή, θα είναι χάσιμο χρημάτων για εμάς. Για να αξιολογήσουμε σωστά πρέπει να βασιστούμε σε συγκεκριμένους παράγοντες που σε γενικές γραμμές είναι : η γενική κατάσταση του σπιτιού, η ηλικία του, η θέση του, αν είναι σε όροφο ή σε ισόγειο, οι χώροι εσωτερικά, αν υπάρχει τζάκι στο σπίτι, η διαθεσιμότητα πάρκινγκ, η θέα και η αντικειμενική του αξία. Ολοι αυτοί οι παράγοντες παιζουν καθοριστικό ρόλο στην τελική τιμή.

Αφού θα έχουμε εξετάσει όλους τους παράγοντες πρέπει να περάσουμε στην επόμενη φάση που είναι η προβολή και προώθησή του. Στις μέρες μας όλη αυτή η διαδικασία έχει γίνει πολύ πιο απλή και εύκολη αφού σε βοήθεια μας έρχετε το διαδίκτυο. Η καταχώρηση μιας αγγελίας μέσω διαδικτύου, αυξάνει τις πιθανότητες προβολής της αγγελίας μας, και ταυτόχρονα και της πώλησης.
Πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι οταν όλα είναι έτοιμα και η αγγελία έχει αναρτηθεί αμέσως – εμείς σας το ευχόμαστε – θα αρχίσουν να χτυπάνε τα τηλέφωνα – εμείς το ελπίζουμε και σας το ευχόμαστε – και να λαμβάνουν δεκάδες εμαιλ. Δυστηχώς όμως η πραγματικότητα δέν είναι πάντα αυτή . Για να μπορεί να έχει η αγγελία σας την κατάλληλη προβολή και ταυτόχρονα περισσότερες πιθανότητες πώλησης, πρέπει να συνταχθεί  και να προωθηθεί με το σωστό τρόπο. Αφού όλα αυτά έχουν γίνει και η αγγελία σας πλέον είναι online, πριν ολοκληρώσουμε, έχουμε να σας δώσουμε ακόμα μία συμβουλή.

Συμβουλή
Μπορεί οι προσφορές που θα δεχτείτε να μην αντιστοιχούν πλήρως στις προσδοκίες σας, όμως μην αρνηθείτε αμέσως, θα μπορούσε να είναι η πρώτη και η τελευταία ικανοποιητική προσφορά που δέχεστε, θεωρώντας την τρέχουσα οικονομική κατάσταση. Γνωρίζουμε ότι συναισθηματικής φύσεως λόγοι μα κυρίως κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες, σας αναγκάζουν να κάνετε συγκεκριμένες επιλογές, όμως καλό θα είναι, πρίν πάρετε την τελική σας απόφαση, να το ξανασκεφτείτε, και να αξιολογήσετε με περισσότερη ψυχραιμία τα υπέρ και τα κατά.
Καλή επιτυχία!

kikiri-kou.blogspot.com
http://blog.aggeliopolis.gr/
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...