Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2016

Τα ζώδια και το σε αγαπώ! Ποια το λένε εύκολα, ποια το εννοούν... The signs and the love you!Φτάνουν μόνο οι λέξεις «σε αγαπώ» για να αλλάξει όλη σου η ζωή;  Το σε αγαπώ για σένα ισοδυναμεί με υπογραφή ισοβίου συμβολαίου με την ευτυχία και φυσικά το πράσινο φως για την επισημοποίηση της σχέσης σου.
Και δεν θέλουμε να σας το χαλάσουμε. Όμως, μερικές φορές οι άνθρωποι λένε μεγάλες κουβέντες σε στιγμές ερωτικού παροξυσμού. Το είπε, αλλά το εννοούσε; Αυτό είναι πολλές φορές το ερώτημα που τίθεται.

Κριός
Ένα τόσο ενθουσιώδες άτομο όπως ο Κριός, μπορεί πολλά να πει πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής και μετά… να του περάσει. Σε αυτά περιλαμβάνεται και η όποια ερωτική δήλωση, άρα καλά θα κάνεις κι εσύ να κρατηθείς στο stand-by και να μην κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια. Με αυτό δεν θέλουμε να αμφισβητήσουμε την ειλικρίνεια του Κριού σου, το αντίθετο μάλιστα, πολλά μπορείς να τον πεις, αλλά όχι ψεύτη. Απλώς στη φύση υπάρχουν έντομα που ζουν μόνο μια μέρα και στον ζωδιακό ζώδια, που ερωτεύονται για μια βδομάδα. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Απλώς, ξαναρώτα τον σε τακτά χρονικά διαστήματα, καλού-κακού.
Ταύρος
Υπάρχει αυτό το ωραίο τραγουδάκι που λέει «πες μου μια λέξη… κοντεύει πια να φέξει… αυτή τη λέξη που ’χει στα χείλη μπλέξει… και δεν τολμάει να βγει». Ε, από κάποιον Ταύρο είναι εμπνευσμένοι οι στίχοι, που μέχρι να το πει το πολυπόθητο «σ’ αγαπώ», τον έσκασε τον...
ΤΟ kikiri-kou.blogspot.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.   


Τα ζώδια και το σε αγαπώ! Ποια το λένε εύκολα, ποια το εννοούν...

kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...