ΟΙ ΠΙΟ ΣΠΑΝΙΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΣΚΥΛΩΝ! THE MOST RARE dog breeds!

Οι πιο σπάνιες ράτσες σκύλων!

Ο σκύλος θεωρείται ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αν το σκεφτείτε καλά το σενάριο αυτό είναι απόλυτα βάσιμο, αφού μαζί με τις γάτες αποτελούν τα πλέον δημοφιλή κατοικίδια του πλανήτη.
Είναι πανέξυπνα, μας προστατεύουν, αλλά το κυριότερο μας κάνουν να αισθανόμαστε πως δεν είμαστε ποτέ μόνοι και πάντα παραμένουν πιστά!
Στη ζωή σας θα συναντήσετε πολλές ράτσες σκυλιών. Αυτό είναι βέβαιο.
Ωστόσο υπάρχουν και μερικές, οι οποίες είναι πολύ σπάνιες και είναι εξαιρετικά απίθανο να τις συναντήσουμε, ειδικά στην Ελλάδα.    Δείτε στο photo gallery μερικές από αυτές!
kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου