2018/11/15

Όλα τα ελληνικά Torrent Sites (Trackers). All Greek Torrent Sites (Trackers).


 

Οι περισσότεροι χρήστες ψάχνουν προσκλήσεις για τα τρία-τέσσερα μεγαλύτερα ελληνικά torrent sites, αγνοώντας ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν περίπου είκοσι ελληνικοί Trackers.


 Φυσικά και το να γίνουμε μέλη στους δημοφιλέστερους από αυτούς έχει κυρίως πλεονεκτήματα,αλλά υπάρχει και ένα σημαντικό μειονέκτημα.Ο βαθμός δυσκολίας του να γίνεις μέλος τους...

 Παρακάτω θα βρείτε ένα οδηγό με όλους,σχεδόν,τους ελληνικούς Trackers ώστε να επιλέξετε τον καλύτερο για εσάς και να γίνετε μέλη του.Τα στοιχεία είναι κυρίως απο το site FindATracker.gr .greekteam.cc


URL: http://www.greek-team.cc/
Εγγραφή: Μόνο με Πρόσκληση. 
Ο γνωστός σε όλους μας πλέον MyTog.Net,συνέχεια του ιστορικού teamofgreekz.Αναλυτική παρουσίαση θα βρείτε εδώ

tsibato.info 
URL: http://www.tsibato.info
Εγγραφή: Μόνο με Πρόσκληση. 
Ένας αρκετά δημοφιλής Ελληνικός tracker που άνοιξε πάλι.

Blue-WhiteGT.com 
URL: http://www.Blue-WhiteGT.com 
Εγγραφή: Μόνο με Πρόσκληση/Οι εγγραφές ανοίγουν σε συγκεκριμένες χρονικές περιόδους

Ίσως ο πιο μεγάλος Ελληνικός tracker και ο πιο παλιός. Μετά από ένα διάστημα απουσίας λειτουργεί πάλι μόνο με invites .Επίσης σε τυχαίες χρονικές στιγμές οι εγγραφές ανοίγουν για κάποιες ημέρες.

cytorrentz.info 
URL: http://www.cytorrentz.info
Εγγραφή: -
Ο CyTorrentz Ασχολείτε Με Το Γενικό Upload Και Όχι Για Μια Συγκεκριμένη Κατηγορία.
Στον Tracker Απαγορεύεται Οι Χρήστες Να Ανεβάσουν Λειτουργικά Και ΧΧΧ Αρχεία.

galaxy-tracker.net 
URL: http://galaxy-tracker.net
Εγγραφή: Ελεύθερη, Χωρις Προσκλήσεις

Ο Galaxy Tracker ειναι ενας νέος ελληνικός private tracker, με ξεχωριστές δυνατότητες που για να αποκτήσετε πρόσβαση εξ'όλοκλήρου στο site πρεπει απλα να κάνετε μια εγγραφη.

p2planet.net 
URL: http://p2planet.net/
Εγγραφή: *Ελεύθερη ομως κάποια στιγμή θα κλείσουν 
P2PLANET.NET πρόκειται για έναν Ελληνικό Tracker ο οποίoς έχει πάρα πολλά να προσφέρει στο χώρο του ελεύθερου διαμοιρασμού, 
ο Tracker λειτουργεί κάτω απο νέο λογισμικό τις τελευταίες 20 μέρες και ο αριθμός των Torrents είναι πάρα πολύ μεγάλος. Οι κατηγορίες λίγο ως πολύ είναι σε όλους γνωστές θα θέλαμε να τονίσουμε ότι στον Tracker μας θα βρείτε μεγάλη συλλογή απο παλιές ταινίες (Oldies)
και own rips τα οποία ειναι σπάνιο να τα βρείς σε όλους τους Trackers.Η φιλοσοφία μας ειναι λίγο διαφορετική ισως από άλλα sites
που κυκλοφορούν στην αγορά.Το p2planet έχει ως σκοπό να προσφέρει στους χρήστες του ότι καινουργιο υπάρχει εντελώς δωρεάν και χωρίς
κανένα όφελος απο τους χρήστες του καθώς είναι από τα Site που δεν σκέφτεται τις διαφημίσεις και τα Dοnates και λεει ΝΑΙ στον ελεύθερο 
διαμοιρασμό αρχείων.ΕπΊσης ένα ακόμα θετικό στοιχείο του p2planet είναι ότι στο site υπάρχουν πολλοί Servers και Seedbox με αποτέλεσμα
ο διαμοιρασμός αρχείων να γίνετε με πάρα πολύ μεγάλες ταχύτητες.

webhouseworld.net
  
URL: http://www.webhouseworld.net
Εγγραφή: Ελεύθερη 

Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για αυτόν τον Tracker.


 richseed.net 
URL: http://www.richseed.net 
Εγγραφή: Ελεύθερη άνοιξε πριν μια εβδομάδα ένας νέος ελληνικός τρακερ, φτιαγμένος από μια ομάδα ανθρώπων που βρίσκονται χρόνια στα τορρενταδικα..επισκεφτειτε το www.richseed.net, πείτε ένα γεια και δε θα χάσετε

cherrykiss.org 
URL: http://www.cherrykiss.org
Εγγραφή: Μόνο με Πρόσκληση.  
Ο πρώτος και μεγαλύτερος ΧΧΧ tracker της Ελλάδας.Μόνο για μεγάλα παιδιά.

hackers-gr.net 
URL: http://www.hackers-gr.net 
Εγγραφή: Ελεύθερη
Σκοπός του tracker είναι ή ευχάριστη διαμονή σας, η καλή παρέα, αλλά και το υλικό που θα κατεβάσετε να αποτελεί πρότυπο ποιότητας καθως και μοναδικότητας.

hellas-torrentz.com
 URL: http://www.hellas-torrentz.com
Εγγραφή: Ελεύθερη 
Ένας Ελληνικός tracker που λειτουργεί από το 2010.

Crete-Tracker.com 
URL: http://www.ntelogo.org http://www.Crete-Tracker.com http://www.krhtikos.com
Εγγραφή: Ελεύθερη 
Πλέον κυκλοφορεί σαν www.ntelogo.org , έχει αλλάξει 3 φορές το domain έως τώρα του ο tracker από την Κρήτη. σα το Ντελόγω δεν εχει, Κουμπάρε :: Powered by TA KOPELIA

global-evolve.com 
URL: http://www.global-evolve.com
Εγγραφή: Ελεύθερη
Όπως στους περισσότερους trackers έτσι και εδώ θα πρέπει να εγγραφείτε για να αποκτήσετε πλήρες πρόσβαση. επίσης μπορείτε να κάνετε Login με το facebook ή twitter λογαριασμό σας.

grtorrent.net 
URL: http://www.grtorrent.net
Εγγραφή: Ελεύθερη 
Ένας tracker με παιχνίδια , forum, radio και πολλά άλλα.

hellenic-world.net 
URL: http://www.hellenic-world.net
Εγγραφή: Ελεύθερη (Οι εγγραφές θα κλείσουν χωρίς προειδοποίηση)
Πρόσφατα αναβαθμισμένος Tracker , χωρίς διαφημιστικά και με δικαίωμα upload σε όλους ανεξαρτήτως rank. Ο Hellenic-World Tracker είναι για την ώρα ανοιχτός σε νέες εγγραφές μελλών. Οι εγγραφές θα κλείσουν χωρίς προειδοποίηση. Το Αntihit & Run σύστημα είναι σε πλήρη εφαρμογή. Το shout box στην κεντρική σελίδα προσφέρεται για κουβεντούλα.

tracker.stigalaria.org
URL: http://tracker.stigalaria.org
Εγγραφή: Ελεύθερη 
Ταυτότητα
Ο Galaria - Tracker αποτελεί συνέχεια του ΦΑΚ - tracker που δημιουργήθηκε απο την Φοιτητική Ανεξάρτητη Κίνηση Πληροφορικής Ιωαννίνων και ατόμων που συμμετέχουν / συμμετείχαν σε αυτή. Αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται από την ομάδα "Στη Γαλαρία".
Σκοπός
Ο διαδικτυακός τόπος http://tracker.stigalaria.org δημιουργήθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση και το διαμοιρασμό οπτικοακουστικού υλικού του οποίου το περιεχόμενο ή / και ο τρόπος δημιουργίας προβάλλουν έναν εναλλακτικό / αντικαθεστωτικό / αντισυστημικό λόγο.
Σκοπός του Galaria - Tracker είναι να αποτελέσει σύνδεσμος για διαμοιρασμό αρχείων με περιεχόμενο που κινείται στον αριστερό και ευρύτερο ελευθεριακό χώρο.
Παρακινούμε τους χρήστες του tracker να διατηρούν τα torrents που ανεβαίνουν οσο πιο κοντά στο προφίλ του tracker κάτι το οποίο έγκεινται στην υπευθυνότητα του καθένα μας. Συγκεκριμένα στο προφίλ του tracker δεν ανήκουν torrents:
# Σεξιστικού και φασιστικού περιεχομένου
# Αναπαράγουν την προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ
# Ταινίες που δεν περιέχουν πολιτικό - κοινωνικό υπόβαθρο
# Λογισμικό Κλειστού Κώδικα
Στόχος της δημιουργίας του είναι να αποτελέσει ένα συμμετοχικό κόμβο διανομής υλικού θίγοντας κοινωνικά και άλλα ζητήματα, προωθώντας την ελεύθερη έκφραση και τη συλλογική δημιουργία.

animeclipse.com

URL: http://www.animeclipse.com
Εγγραφή: Ελεύθερη
Eίμαστε μια μη κερδοσκοπική ομάδα με χόμπυ την μετάφραση Ιαπωνικών κινουμένων σχεδίων (anime). Η ασχολία μας ονομάζεται fansubbing. Υποτιτλισμός από τους fans, για τους fans.

ΤΟ kikiri-kou.blogspot.com ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ LINK. ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ.   
vibes.cc
URL: http://www.vibes.cc 
Εγγραφή: Μόνο με invite
Σκοπός μας είναι να σας προσφέρουμε ποσότητα ποιότητα αλλά και ταχύτητα.
Παρ'επιπτόντως μόνο ορισμένοι χρήστες έχουν δικαίωμα για upload.
Είμαστε private tracker, πρέπει να κάνετε εγγραφή πριν αποκτήσετε πρόσβαση εξ'όλοκλήρου στο site.
 
black-tracker.gr 
URL: http://www.black-tracker.gr 
Εγγραφή: Δεν απαιτείται εγγραφή  
Ο διαδικτυακός τόπος www.black-tracker.gr δημιουργήθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση και το διαμοιρασμό οπτικοακουστικού υλικού του οποίου το περιεχόμενο ή/και ο τρόπος δημιουργίας αντιστρατεύονται στον κυρίαρχο λόγο και αμφισβητούν το υπάρχον από μια ριζοσπαστική πιά. 
Στόχος της δημιουργίας του είναι να αποτελέσει ένα συμμετοχικό κόμβο διανομής υλικού που συμπυκνώνει ή προβάλει την εμπειρία των κοινωνικών αγώνων, την ελεύθερη έκφραση και τη συλλογική δημιουργία.

The Best Greek Tracker

URL: http://tbgt.info/index.php
Εγγραφή : Ανοιχτές
Το συγκεκριμένο Torrent Site μας συστήνεται ως ο καλύτερος ελληνικός Tracker...μακάρι να έχουν δίκιο και να εξελιχθεί σε έναν από τους καλύτερους ώστε να εξυπηρετεί χιλιάδες έλληνες downloaders.

P2PGR.NET
URL:http://p2pgr.net
Εγγραφή:Η εγγραφή γίνεται προς το παρόν κανονικά και κατά περιόδους με invite από τα μέλη ή στέλνοντας μήνυμα στο p2pgrnet@gmail.com
Ο tracker είναι private και για να έχετε πρόσβαση στις πιο πολλές λειτουργίες πρέπει να κάνετε εγγραφή. Δώστε πολύ προσοχή στους κανόνες όταν εγγραφείτε για να αποφύγετε εκπλήξεις. Προσπαθούμε να ανεβάζουμε ταινίες και μουσική καλής ποιότητας, απαγορεύονται τα λογισμικά εκτός linux και ταινίες xxx. To upload επιτρέπεται από όλα τα μέλη αρκεί να τηρούν τους κανονισμούς.


d4ever.cc
URL: http://www.d4ever.cc
Εγγραφή: Ελεύθερη (Οι εγγραφές θα κλείσουν χωρίς προειδοποίηση)
O tracker άνοιξε πριν από λίγους μήνες κάνοντας πραγματικότητα το όνειρο μερικών φίλων.
Λειτουργεί χωρίς διαφημιστικά και donation με μόνη συνεισφορά το κέφι των μελών και την αγάπη στον διαμοιρασμό.
Για την ώρα οι εγγραφές είναι ανοιχτές και δικαίωμα upload έχουν όλα τα μέλη.
Η διασκέδαση είναι εγγυημένη με τα δύο ραδιάκια που λειτουργούν, ένα εκ των οποίων non stop, και τα torrents ενημερωμένα με ότι τελευταίο κυκλοφορεί!!
Σας προσκαλούμε στην παρέα του d4ever.cc!!''

mydlms.com 

URL: http://www.mydlms.com
Εγγραφή: Ελεύθερη (Οι εγγραφές θα κλείσουν αργότερα)
Ο tracker μας άνοιξε πριν έναν μήνα περίπου. Πιστεύουμε στην ιδέα του ελέυθερου διαμοιρασμού χωρίς να υπάρχουν διαφημίσεις και donation. Προσπαθούμε για το καλύτερο και να βοηθήσουμε όλους όσους εγγραφούν να βρουν τα αρχεία που ζητάνε όσο πιο γρήγορα μπορούν. Υπάρχει ράδιο το οποίο κρατάει συντροφιά στους χρήστες όλη μέρα όπως επίσης και πλήρες forum για επίλυση αποριών και τεχνικών ζητημάτων. Upload μπορούν να κάνουν όλα τα μέλη και να βοηθήσουν στην προσπάθειά μας. Σας περιμένουμε στην παρέα μας www.mydlms.com!!!

private-torrent.com


URL: http://www.private-torrent.com
Εγγραφή: Η εγραφές είναι κλειστές και η είσοδος στην σελίδα πραγματοποιείται μόνο με πρόσκληση.
Η σελίδα μας ξεκίνησε στις αρχές του 2011”ερασιτεχνικά” με σκοπό να προσφέρει την δυνατότητα διαμοιρασμού παντός είδους υλικού. Εύκολα προσβάσιμο για όλους,τους ειδικούς πάνω στα θέματα τεχνολογίας αλλά και τους μη.Για αυτό προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το περιβάλλον τις σελίδας όσων το δυνατόν λιτό αλλά και μοντέρνο παράλληλα.Ελαχιστοποιώντας τις λειτουργίες τις σελίδα σε αυτές που πραγματικά χρειάζονται και αφαιρώντας οτιδήποτε περιττό για τον απλό χρήστη.
http://www.kapaki.info/
http://torrentzbay.org/
http://private-torrent.com/
http://www.d4ever.cc/
http://xpiratesxforum.com/

ntelogo.org
greek-team.cc
kikiri-kou.blogspot.com
juggler8

2 σχόλια: