Τα πιο ρομαντικά δωμάτια ξενοδοχείων στον κόσμο. The most romantic hotel rooms in the world
Ο ρομαντισμός έχει πολλές μορφές και δεν υπάρχουν κανόνες για να δημιουργήσει κάποιος το ιδανικό δωμάτιο για μια ρομαντική βραδιά.

Οι κριτές των βραβείων Smith επέλεξαν και μας παρουσιάζουν τα πιο σέξι δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, που προσκαλούν τους επισκέπτες τους να ζήσουν ξεχωριστές στιγμές.

Στην πρώτη θέση φιγουράρουν οι παραθαλάσσιες βίλες του ξενοδοχείου Six Senses Ninh Van Bay στο Βιετνάμ, οι οποίες προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης στους επισκέπτες τους, διαθέτοντας μεγάλα κρεβάτια και πισίνες με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Αυτά είναι τα πιο σέξι δωμάτια ξενοδοχείων στον κόσμο:

Six Senses Ninh Van Bay, Βιετνάμ
   


Viceroy New YorkBellevue Syrene, ΝάποληAlila Villas Soori, ΜπάλιThe Standard High Line, Νέα ΥόρκηQT SydneyCa Maria Adele, ΒενετίαIl Salviatino, ΦλωρεντίαMuse St TropezCanal House, Αμστερνταμ
kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...