Μοντέρνο παιδικό δωμάτιο (Δείτε φωτο). Modern children's room (see photo)

kat διακόσμηση παιδικό δωμάτιο 04

.   Η σχεδιάστρια Elena Skutova έχει δημιουργήσει μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα σε αυτό το παιδικό δωμάτιο.
Σχεδιασμένο για δύο αδελφάκια, το δωμάτιο είναι παιχνιδιάρικο με πολλά στοιχεία εμπνευσμένα από τη φύση.

kat διακόσμηση παιδικό δωμάτιο 04

Η κουκέτα σε λευκό χρωματισμένο ξύλο είναι χτισμένη στο σχήμα ενός δεντρόσπιτου, με μια οροφή και ξύλινη σκάλα πρόσβασης. Το κάτω κρεβάτι στρέφεται στην αντίθετη κατεύθυνση προς την κορυφή του άλλου κρεβατιού λόγω του μειωμένου ύψους μεταξύ των δύο. Από υλική άποψη, ο χώρος αντιμετωπίστηκε σαν ένα εργαστήρι, με εμφανή τα τούβλα στους τοίχους και μεγάλα μεταλλικά κουμπιά στα έπιπλα.

kat διακόσμηση παιδικό δωμάτιο 05

Τα χρώματα είναι γήινα και αρκετά αρρενωπά, με την οροφή ως την μόνη λευκή επιφάνεια στο δωμάτιο. Τα πιο σκούρα χρώματα και το διάχυτο φως δημιουργούν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Μια άλλη υπόδειξη της φύσης είναι η χρήση του ιδιαίτερου στρωσίματος στο πάτωμα, ένα δέρμα αγελάδας σε ουδέτερες αποχρώσεις. Μπροστά από το κρεβάτι, ο τοίχος είναι βαμμένος σε μαύρο και ένα μίγμα λέξεων και σχημάτων όπως με την κιμωλία σε μαύρο πίνακα σχολείου.

kat διακόσμηση παιδικό δωμάτιο 09

kat διακόσμηση παιδικό δωμάτιο 02

kat διακόσμηση παιδικό δωμάτιο 06

Αν σας άρεσε η δημοσίευση, πατήστε ένα από τα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα και μοιραστείτε το με τους φίλους σας!
kikiri-kou.blogspot.com
http://www.dimiwise.gr/2014/11/moderno-paidiko-dwmatio.html
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου