Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Μυρίζει άσχημα το στόμα σας; Σου έχω καλά νέα... Για να μην έχεις ΚΑΚΗ ΑΝΑΠΝΟΗ πρέπει να ... I got good news ... It smells bad in your mouth? For no BAD BREATH you must ...


Αποτέλεσμα εικόνας για Μυρίζει άσχημα το στόμα σας

Κακή αναπνοή; Νικήστε την μια για πάντα με αυτούς τους 8 απλούς τρόπους!

1. Επισκεφτείτε το γιατρό σας: Μην ξεχνάτε να κάνετε check-up τουλάχιστον κάθε έξι μήνες. Αν το πρόβλημα είναι έντονο επισκεφθείτε και συντομότερα το γιατρό σας, ώστε να εντοπίσει την πηγή του... προβλήματος και να σας συμβουλέψει για το πώς να το αντιμετωπίσετε άμεσα.

2. Καλό βούρτσισμα: Μην ξεχνάτε να βουρτσίζετε καλά τα δόντια σας μετά από κάθε γεύμα. Θα πρέπει να περνάτε με νήμα όλα τα δόντια σας και φυσικά να βουρτσίζετε καλά και τη γλώσσα σας. Με αυτόν τον τρόπο θα δυσκολέψετε το έργο των βακτηρίων που θέλουν σαν τρελά να κάνουν πάρτι στο στόμα σας.
3. Μεσοδόντια βουρτσάκια: Για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε μεσοδόντια βουρτσάκια αντί νήματος. Είναι πιο εύκολα στη χρήση τους και φυσικά πολύ πιο αποτελεσματικά.
4. Νερό, νερό, νερό: Αν δεν καταναλώνετε άφθονες ποσότητες νερού κατά τη διάρκεια της μέρας τότε επιδεινώνετε το πρόβλημα, καθώς δεν παράγεται αρκετή ποσότητα σάλιου.   5. Πείτε κρασάκι: Όταν βγαίνετε τη... βολτούλα σας, προτιμήστε να ενδώσετε στο κρασί αντί ενός άλλου ποτού. Πέραν του ότι είναι πολύ πιο υγιεινό, θα νικήσετε και την κακοσμία της στοματικής κοιλότητας. Σύμφωνα με έρευνα του Journal of Agricultural and Food Chemistry, το κόκκινο κρασί αναστέλλει την ανάπτυξη των βακτηρίων. Φυσικά καταναλώστε το με μέτρο και μην ξεχάσετε να βουρτσίσετε καλά τα δόντια σας με το που γυρίσετε στο σπίτι.

6. Ναι στα φρούτα: Τα σκληρά φρούτα που απαιτούν αρκετά καλό μάσημα βοηθούν στον καθαρισμό των δοντιών. Επιπροσθέτως, η βιταμίνη C που περιέχουν βοηθά στην... εξολόθρευση των βακτηρίων. Ενδώστε σε ένα μήλο και... καλή σας απόλαυση!

7. Τσίχλα: Το μάσημα τσίχλας βοηθά τη στοματική κοιλότητα να παραμένει υγρή, νικώντας παράλληλα τις άσχημες οσμές (κατάλοιπα των τροφών). Φυσικά επιλέξτε αυτές που δεν περιέχουν ζάχαρη!
8. Τσάι αντί καφέ: Το πράσινο και το μαύρο τσάι περιέχουν άφθονη ποσότητα πολυφαινόλων, οι οποίες εμποδίζουν την ανάπτυξη των βακτηρίων.
kikiri-kou.blogspot.com
queen
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...