Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017

Για να ανεβαίνουν οι γυναίκες με φούστα σε ποδήλατο ΠΡΕΠΕΙ να ... Δείτε το βίντεο! (VIDEO) To go up women with skirt a bike MUST ... see the video. (VIDEO)


 
Το απίθανο κόλπο για να ανεβαίνουν οι γυναίκες με φούστα σε ποδήλατο (VIDEO)Κάθε πρόβλημα έρχεται με τη λύση του. 

Ετσι φαίνεται ότι σκέφτηκε η Αμερικανίδα Joana Holtan η οποία μαζί με τις φίλες της θέλησε να βάλει τέλος στην ταλαιπωρία που υφίστανται οι γυναίκες κάθε φορά που πρέπει να έρχονται αντιμέτωπες με το δίλημμα: φούστα ή ποδήλατο; Η δαιμόνια παρέα, «αγκαλιάζοντας» τις κοριτσίστικες αυτές ανησυχίες, βρήκαν ένα απίθανο κόλπο που η φούστα δεν θα εμποδίζει την αναβάτη.


Στο παρακάτω βίντεο αποκαλύπτουν πώς ένα ταπεινό νόμισμα μπορεί να κάνει θαύματα. 
kikiri-kou.blogspot.com
http://blog.focuswebtv.gr/?p=286312
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...