Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Φρούτα για να είναι το παιδί σας γεμάτο ενέργεια. Fruits for your child full of energy


 

3 φρούτα για να είναι το παιδί σας γεμάτο ενέργεια


Το να είσαι παιδί, δεν είναι εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν τσουλήθρες για να ανέβεις, μπάλες ποδοσφαίρου να κλωτσήσεις, μαθήματα να διαβάσεις και φίλους να κυνηγήσεις. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό για το παιδί (και για όλη την οικογένεια) να τρώει σωστά και να καταναλώνει φρούτα που θα του δίνουν ενέργεια όλη την ημέρα. Εμείς σας προτείνουμε τρία φρούτα που μπορούν να ενισχύσουν φυσικά την ενέργεια του παιδιού σας (και τη δική σας).

-Μήλα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο «φυσικό» από μια μεγάλη μερίδα φρέσκων φρούτων. Τα φυσικά σάκχαρα δίνουν στα παιδιά μια υγιή ώθηση ενέργειας πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα. Τα μήλα, είναι ιδανικά φρούτα γι αυτήν.


-Χουρμάδες. Πλούσιοι σε φυτικές ίνες και σε μέταλλα, οι χουρμάδες είναι μια φυσική εναλλακτική αντί για τις καραμέλες που περιέχουν μεγάλη ποσότητα ζάχαρης. Οι χουρμάδες γνωστοί και ως «καραμέλες της φύσης» δίνουν ενέργεια στο παιδί για να αντιμετωπίσει το σχολείο, το παιχνίδι, τον αθλητισμό ή οτιδήποτε άλλο χρειάζεται ενέργεια.

-Σταφύλια. Ο φυσικός χυμός των σταφυλιών θα δώσει στο παιδί σας μια γρήγορη ώθηση ενέργειας και ενυδάτωσης.

kikiri-kou.blogspot.com
Πηγή: www.manamia.gr 
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...