Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Στητό γυναικείο στήθος. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ. Firmness of female breasts

 
4 μυστικά που διατηρούν στητό το γυναικείο στήθος... Εκτός από τις ασκήσεις γυμναστικής που βοηθούν να κρατηθεί όρθιο το στήθος, υπάρχουν επιπλέον κάποια μυστικά που θα πρέπει να εφαρμόζουν οι γυναίκες, όπως:


1. Να μην χρησιμοποιούν σουτιέν από συνθετικά υφάσματα, γιατί μπορεί να προκαλέσουν αφυδάτωση του στήθους και κατά συνέπεια χαλάρωση.


2. Να ολοκληρώνουν το μπάνιο τους με κρύο νερό.

3. Να χρησιμοποιούν ενυδατική κρέμα και να κάνουν μασάζ με απαλές κινήσεις γύρω από το στήθος.

4. Να καταναλώνουν συχνά, λάχανο, κουνουπίδι, μπρόκολο, γιατί τα συγκεκριμένα τρόφιμα καταπολεμούν τα οιστρογόνα που λαμβάνονται από τα υπόλοιπα τρόφιμα.
kikiri-kou.blogspot.com
http://onmed.gr/
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...