ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ κινήσεις που … σκλαβώσουν έναν άντρα! WOMEN moves ... enslave a man!


Πώς συμπεριφέρεται ένα ζευγάρι όταν πρωτογνωρίζεται, στους 12 μήνες και στα 10 χρόνια σχέσης [πίνακας] 
Έτσι μπορείς να σκλαβώσεις έναν άντρα που σου αρέσει πολύ.
Οι μικρές έξυπνες κινήσεις που μπορούν να… σκλαβώσουν έναν άντρα!

Πάμε να δούμε πως μπορείς να σκλαβώσεις έναν άντρα που σου αρέσει πολυ.

1. Οργάνωσε για αυτόν ένα ¨Κυνήγι Θησαυρού» . Άρχισε με χαρτάκια που θα τα βρίσκει κολλημένα σε διάφορα μέρη και που θα του δίνουν οδηγίες Εισιτήριας για το πως να κινηθεί έτσι ώστε να φτάσει στο μεγάλο έπαθλο. Τι μπορεί να είναι αυτό; Εισιτήρια για αγώνα , καινούργιο κράνος, το αγαπημένο του άρωμα ή ακόμα και οδηγίες για ένα ραντεβού που θα γίνουν πολλά!! Τώρα που είναι και καλοκαιράκι ένα βραδινό μπανάκι θα ήταν πολύ καλή ιδέα!!

2. Στην δουλεία του περνάει ζόρικα. Ψυχολογικά είναι πεσμένος; Γίνε όμορφη μόνο για αυτόν και πήγαινε του πρωινό στο κρεβάτι.Το έπιασες το νόημα;

3. Πάρτον τηλέφωνο και πες του είμαι κάτω από το γραφείο σου κατέβα για ένα φιλάκι. Θα τον σκλαβώσεις!! Αν του πας και καμιά σοκολάτα ή έναν ωραίο καφέ ή ένα ταπεταπαιράκιι με το αγαπημένο του φαγητό τότε σίγουρα το παλικάρι θα σου είναι υπόχρεος!

4. Πάρτον τηλέφωνο και βάλε του το αγαπημένο του τραγούδι !

5. Μπες στο δωμάτιο, δώσε του ένα φιλί και φύγε. Είναι ωραίο συναίσθημα για τον καλό σου να ξέρει ότι τον σκέφτεσαι ακόμη και όταν είσαι απασχολημένη. Κάντο οπωσδήποτε αν είστε στα πρώτα στάδια της συγκατοίκησης.

6. Χόρεψε μαζί του αυθόρμητα. Είστε στο σπίτι, ακούς μια μπαλάντα στο ράδιο ή από τη λίστα του στο You Tube. Άρπαξέ τον και χόρεψε τον σαν να είστε σε παιδικό πάρτι. Ρομαντικά, αργά και δες το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

7. Αγόρασε του ένα βιβλίο και μέσα βάλε ένα γραμματάκι ρομαντικό που θα του λέει πόσο καλός σύντροφός είναι και πόσο τυχερή είσαι που τον βρήκες. Κάντον να θυμηθεί το σχολείο!!

8.Έχει ποδόσφαιρο; Μάζεψε τους φίλους του, μαγείρεψε τους και κάν” του έκπληξη. Μετά παίζει να έρθει και το μονόπετρο!

kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου