ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ TURBO ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ...5 απίθανοι τρόποι για να βελτιώσετε την λειτουργία του Ηλεκτρονικού σας υπολογιστή

Αφαιρέστε το spywareΑφαιρέστε το spyware, το οποίο συλλέγει προσωπικά στοιχεία χωρίς να σας ενημερώνει και χωρίς να ζητάει άδεια, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τν ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες.

Επίσης, το spywareμπορεί να εμποδίσει την απόδοση του υπολογιστή σας. Για αυτό κάντε μία έρευνα στο internet, βρείτε και κατεβάστε κάποιο άλλο πρόγραμμα για τη προστασία του υπολογιστή σας από ιούς. Κατά προτίμηση βρείτε κάποιο που να περιλαμβάνει αυτόματες ενημερώσεις για να διατηρείτε το σύστημά σας προστατευμένο από απειλές.


Ελευθερώστε χώρο στο σκληρό σας δίσκο.Το εργαλείο «Εκκαθάριση Δίσκου» θα σας βοηθήσει να ελευθερώσετε χώρο στο σκληρό σας δίσκο για να βελτιώσει τις επιδόσεις και την ταχύτητα του υπολογιστή σας. Συγκεκριμένα, εντοπίζει διάφορα αρχεία που θα μπορούσατε να διαγράψετε και στη συνέχεια σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε αν θέλετε να τα διαγράψετε όλα ή μερικά από αυτά που εντόπισε.


Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα την «Εκκαθάριση Δίσκου» για να αφαιρέστε τα προσωρινά αρχεία Internet, να καταργήσετε προσωρινά αρχεία των Windows (π.χ. αναφορές σφαλμάτων), να διαγράψετε προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε πια κλπ.

Πώς να το κάνετε: δεξί «κλικ» στο σκληρό- ιδιότητες- Εκκαθάριση Σκληρού.

Ανασυγκρότηση δίσκου για μεγαλύτερη ταχύτητα

Όταν αρχεία ενός προγράμματος στον υπολογιστή σας είναι κατακερματισμένα (αρχεία του προγράμματος μπορεί να είναι χωρισμένα σε πολλές θέσεις του σκληρού δίσκου), η απόδοση των προγραμμάτων του υπολογιστή σας είναι πιο αργή.

Το εργαλείο "Ανασυγκρότηση Δίσκων" αναδιοργανώνει τα αρχεία του σκληρού δίσκου, βελτιώνοντας έτσι την απόδοσή του, αφού κάνει λιγότερη ώρα να τα βρει, καθώς όλα είναι πλέον διευθετημένα! Κάντε το σε τακτά χρονικά διαστήματα, για να είναι πιο γρήγορος ο υπολογιστής σας.

Πώς να το κάνετε: Έναρξη- Προγράμματα- Βοηθήματα-Εργαλεία Συστήματος-Ανασυγκρότηση
Δίσκου.

Εντοπισμός και έλεγχος σφαλμάτων στο σκληρό δίσκο.

Εκτός απ τις άλλες δύο λειτουργίες που αναφέραμε παραπάνω, υπάρχει και η λειτουργία Έλεγχος Σφαλμάτων, όπου μπορείτε να ελέγξετε την ακεραιότητα των αρχείων που είναι αποθηκευμένα στο σκληρό σας δίσκο.

Είναι μία διαδικασία που παίρνει στον υπολογιστή σας λίγη ώρα μέχρι να εντοπίσει τα προβλήματα, αλλά θα τον βοηθήσει στην ομαλή του λειτουργία, σε θέματα αποθήκευσης αρχείων κλπ. Αν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή σας καθημερινά, καλό θα ήταν να εκτελείτε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, μία φορά τν εβδομάδα. 

Απεγκαταστήστε όσα προγραμμάτα χρησιμοποιείτε σπάνια ή καθόλου.

Όλα τα προγράμματα επιβαρύνουν τον Η/Υ ακόμα και αν δεν χρησιμοποιούνται. 
Πίνακας ελέγχου - Προσθαφαίρεση προγραμμάτων. 
Προσοχή να μην απεγκαταστήσετε ότι δεν ξέρετε τι είναι. Μπορεί να προκαλέσετε ζημιά στον Η/Υ.


kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου