2018/07/07

ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ... ΤΑ 10 ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ. Top 10 Drugs and their Effects


Κοκαΐνη


Η χρήση ναρκωτικών είναι ένα πολύ κοινό πρόβλημα στις περισσότερες χώρες, πράγμα που φάνηκε σαν ένα καλό θέμα για μια λίστα. Αυτή είναι μια λίστα των δέκα από τα πιο κατάχρηση ναρκωτικών και τις επιπτώσεις που έχουν στους ανθρώπους.
10
Ηρωίνη


A30100Heroin
Η ηρωίνη είναι ένα οπιοειδές μεταποιούνται απευθείας από τα αποσπάσματα της παπαρούνας του οπίου. Αρχικά δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τη θεραπεία τους ανθρώπους του εθισμού στη μορφίνη. Κατά τη διέλευση το φράγμα αίματος-εγκεφάλου, η οποία εμφανίζεται σύντομα μετά την εισαγωγή του φαρμάκου στην κυκλοφορία του αίματος, η ηρωίνη μετατρέπεται σε μορφίνη, η οποία μιμείται τη δράση των ενδορφινών, δημιουργώντας μια αίσθηση ευεξίας? η χαρακτηριστική ευφορία έχει περιγραφεί ως «οργασμό» επικεντρώνεται στο έντερο. Μία από τις πιο κοινές μεθόδους χρήσης ηρωίνης είναι μέσω ενδοφλέβιας ένεσης.
Για τους τελευταίους 4 μήνες, ο συνεργάτης μου και έχω ψυχαγωγικούς χρήση ηρωίνης. Η τελετουργία έγινε το Σαββατοκύριακο μας. Ανάβοντας κεριά, παίζουν μουσική, το μπρι και το κρασί και τα σταφύλια, την ανάγνωση ταρώ και τελικά γαμημένο ... για ώρες στο τέλος, την πιο έντονη όμορφο technicolor σεξ. Κάθε φορά που το κάναμε φτάσαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Και κάθε φορά που το κάναμε, θέλαμε να το κάνουμε ξανά, και ξανά. Προσπαθήσαμε λέγοντας ότι θα το κάνουμε μόνο μία φορά κάθε δύο εβδομάδες, αλλά αυτό διήρκεσε 6 ημέρες. Έχουμε κανόνες για το πόσο το κάνουμε μέσα σε μία νύχτα, πόσο αργά θα παραμείνουν μέχρι και ούτω καθεξής. Μέχρι στιγμής, οι κανόνες που μας έχουν κρατήσει ασφαλή από τον εθισμό. Εκτός αν θεωρούν ότι η γκρίνια i-μην-wanna-go-α-το Σαββατοκύριακο-ή-έχουν-σεξ-χωρίς-it συναισθήματα. Εμείς ποτέ δεν έχω τρέξει έξω, αν και, από τη στιγμή που ήταν κάτω στο τελευταίο λίγο μας και έφυγα από το φιαλίδιο ανοικτό στο κομοδίνο. Ήμουν φθάσει για το λιπαντικό, όταν άκουσα το πιο αποκρουστικό ήχο, το φιαλίδιο να πέφτουν. Βγάζει, έκανα λάθος, είχα θυμήθηκε να βάλει πάλι την τάπα. Αλλά σε αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα της αβεβαιότητας, το κορίτσι μου και έριξα κάθε άλλο ένα βλέμμα που δεν είχαν δει ποτέ πριν .. φόβος .
9
Κοκαΐνη
Κοκαΐνη
Η κοκαΐνη είναι ένα κρυσταλλικό αλκαλοειδές τροπανίου που λαμβάνεται από τα φύλλα του φυτού κόκα. Αυτό είναι και ένα διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος και κατασταλτικό της όρεξης, η οποία οδήγησε σε αυτό που έχει περιγραφεί ως ευφορίας αίσθηση της ευτυχίας και την αύξηση της ενέργειας. Είναι πιο συχνά χρησιμοποιείται για ψυχαγωγικούς σκοπούς για το σκοπό αυτό. Η κοκαΐνη είναι ένα ισχυρό διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος. Αποτελέσματά της μπορεί να διαρκέσει από 20 λεπτά έως αρκετές ώρες, ανάλογα με τη δόση της κοκαΐνης που λαμβάνονται, την καθαρότητα, και την μέθοδο χορήγησης. Τα πρώτα σημάδια της διέγερσης είναι υπερδραστηριότητα, ανησυχία, αυξημένη αρτηριακή πίεση, αύξηση του καρδιακού ρυθμού και της ευφορίας. Η ευφορία είναι μερικές φορές ακολουθείται από αισθήματα δυσφορίας και της κατάθλιψης και μια λαχτάρα να ξαναζήσουμε το φάρμακο. Σεξουαλικό ενδιαφέρον και την ευχαρίστηση μπορεί να ενισχυθεί. Οι παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν συσπάσεις, παράνοια, και ανικανότητα, το οποίο συνήθως αυξάνει με την συχνή χρήση.
Η κοκαΐνη έφτασε και συμφωνήσαμε να το χρησιμοποιήσετε σε μια εποχή που μεταφράζεται σε τρεισήμισι ώρες μετά την άφιξή μου. Θα κοστίσει $ 60 για ό, τι μου είπαν ήταν ένα όγδοο του γραμμαρίου. Αυτό φάνηκε μάλλον ακριβό, αλλά ήμουν βέβαιος ότι ήταν «προϊόν υψηλής ποιότητας. Πήρα το line up το αριστερό ρουθούνι μου. Μετά από περίπου ενενήντα δευτερόλεπτα ένιωσα αύξηση κτύπος της καρδιάς μου. Ήταν σίγουρα κλοτσιές in άρχισα να ανησυχώ λίγο, όπως θα μπορούσα να αισθανθώ την καρδιά μου να χτυπάει και ο σφυγμός μου να μεγαλώνουν. Τελικά ένιωσα σαν να είχε φτάσει σε ένα οροπέδιο. Κτύπος της καρδιάς μου έγινε επίπεδο, αν και εξακολουθεί να είναι πολύ υψηλό. Πολλοί άνθρωποι λένε ότι αισθάνεται ευφορία - είναι ανίκητος ή / και την επιθυμία να καθαρίσει το σπίτι. Εγώ δεν αισθάνομαι κάποιο από αυτά (και εγώ δεν θυμάμαι να σκεφτούμε αυτά τα πράγματα). Για μένα, οι θετικές επιδράσεις της κοκαΐνης ήρθε κατευθείαν από τη γνώση ότι είχα φτάσει σε ένα οροπέδιο και εγώ επρόκειτο να είναι μια χαρά. Ένιωσα αναζωογονημένη, ακόμη και πολύ άνετα.
Ένα από τα καλύτερα θεραπεία για εθισμό στα ναρκωτικά είναι να διαβουλεύεται με τα κέντρα αποτοξίνωσης κοκαΐνη για την ανάκαμψη.  
8
Η μεθαμφεταμίνη
Ice μεθαμφεταμίνη Pipe
Methamphetamime, γενικά μειωθεί σε meth ή πάγο, είναι ένα ψυχοδιεγερτικό και συμπαθητικομιμητικό φάρμακο. Η μεθαμφεταμίνη εισέρχεται στον εγκέφαλο και πυροδοτεί μια διαδοχική απελευθέρωση της νορεπινεφρίνης, της ντοπαμίνης και της σεροτονίνης. Δεδομένου ότι διεγείρει το μεσομεταιχμιακό μονοπάτι ανταμοιβής, προκαλώντας ευφορία και ενθουσιασμό, είναι επιρρεπής σε κατάχρηση και τον εθισμό. Οι χρήστες μπορεί να γίνει έμμονη ιδέα ή να εκτελέσετε επαναλαμβανόμενες εργασίες, όπως ο καθαρισμός, το πλύσιμο των χεριών, ή τη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση αντικειμένων. Απόσυρση χαρακτηρίζεται από υπερβολικό ύπνο, το φαγητό και την κατάθλιψη όπως συμπτώματα, συχνά συνοδεύονται από άγχος και τα ναρκωτικά-πόθο.
Εμείς καπνίζουν το πρώτο meth την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, επειδή ακούσαμε ήταν μεγάλη για σεξ. Έπρεπε να λειτουργήσει την επόμενη μέρα και έτσι έσωσε κάποιους να καπνίζουν πριν από την εργασία το πρωί. Όταν πήρα το σπίτι άλλο g περίμενε για μένα και έχω καπνίσει κάθε μέρα, αλλά μία μέχρι να εγκαταλείψει τελικά τρεις μήνες αργότερα. Για τρεις εβδομάδες καπνιστό meth με λίγη συνέπεια, στη συνέχεια, το δέρμα μου έγινε εύθραυστη και, επιπλέον, να ξεσπάσει, άρχισε να πρήζεται. Ήμουν πραγματικά ανησυχούν επειδή ήμουν συνεχώς διψασμένος και στο πόσιμο νερό, αλλά σπάνια ουρήσει. Στη συνέχεια, τα νεφρά μου άρχισε να πονάει. Είχα χάσει £ 20 σε δύο μήνες και ο σύζυγός μου είχε χάσει τριάντα, και είχα διαβάσει κάπου ότι η ταχεία απώλεια βάρους μπορεί να προκαλέσει νεφρική ανεπάρκεια. Κοιμήθηκα κάθε τρεις ή τέσσερις ημέρες για μια ώρα ή έτσι και ξύπνησε νιώθοντας ξεκούραστος. Ήμουν με μία ώρα καθυστέρηση για την εργασία καθημερινά. Ο σύζυγός μου κατέστρεψε το φορτηγό τρεις φορές. Μια μέρα ξέχασα να θρέψει το γιο μου. Τα πάντα ήταν είτε η υψηλότερη από ψηλά ή η χαμηλότερη από χαμηλά, δεν υπήρχε στο μεταξύ πια. Μας είχαν απαγορευτεί από τη σάουνα στο συγκρότημα διαμερισμάτων μας, γιατί κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει. Ιδρώτα μας μύριζε τόσο έντονα αμμωνία έκαψε τα μάτια, ήταν καυστική, και έκαψαν το δέρμα μας πάρα πολύ. Ο σύζυγός μου και δεν έχω κάνει καμία φάρμακα σε όλους για τέσσερις εβδομάδες, και τα πράγματα σιγά-σιγά θα επανέλθει σε κανονική λειτουργία. Αλλά εγώ ακόμα θέλω. Δεν μπορώ να κοιμηθώ απόψε, γιατί το θέλω. Έγραψα αυτό με κάθε ειλικρίνεια ως επί το πλείστον για να βοηθήσω τον εαυτό μου, να υπενθυμίσω στον εαυτό μου γιατί εγώ δεν το θέλω. Και ακόμα θέλω.    
7
Ρωγμή κοκαΐνη
Crack-15
Κρακ, συχνά το παρατσούκλι "κρακ", πιστεύεται ότι έχουν δημιουργηθεί και έγινε δημοφιλές κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1980. Λόγω των κινδύνων για τους κατασκευαστές του χρησιμοποιώντας αιθέρα για να παράγουν καθαρό freebase κοκαΐνης, οι παραγωγοί άρχισαν να παραλείπουν το στάδιο της απομάκρυνσης του ιζήματος ελεύθερης βάσης από το μίγμα αμμωνίας. Τυπικά, οι διαδικασίες διήθησης είναι επίσης παραλείπονται. Μαγειρική σόδα είναι τώρα πιο συχνά χρησιμοποιείται ως βάση και όχι από την αμμωνία για λόγους μείωσε την οσμή και την τοξικότητα? Ωστόσο, κάθε ασθενής βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει κρακ. Όταν κοινώς "ψημένα" η αναλογία είναι 1:01-2:03 μέρη κοκαΐνης / διττανθρακικού.
Όπως έκρινε τον καπνό για μια αρίθμηση δέκα και εκπνέεται, σκέφτηκα ότι δεν ένιωσα τίποτα, εκτός από ένα μικρό ενθουσιασμό που δεν ήταν ούτε κακή ούτε ευχάριστη. Η πλήρης βιασύνη ορισμένοι συγγραφείς που ονομάζεται «οργασμό ολόκληρο το σώμα» με χτύπησε λίγο μετά και θυμάμαι καθαρά απαιτητικό «περισσότερο» το συντομότερο την υλοποίηση του ουρανού-on-γη ήρθε. Μερικοί άνθρωποι λένε ότι τα αποτελέσματα της ρωγμής καπνίσματος διαρκεί 10-15 λεπτά. Για μένα, ήταν απλά μια συντομότερη στιγμή της ικανοποίησης. Τα πάντα στη συνέχεια ήταν απλά μια μεγάλη αύξηση στον τομέα της ενέργειας και την εμπιστοσύνη προσανατολίζεται στην απόκτηση περισσότερα από τα ναρκωτικά.
6
LSD
Μεγάλες φωτογραφίες Lsd
Διαιθυλαμίδιο του λυσεργικού οξέος, LSD, LSD-25, ή οξύ, είναι ένα ημισυνθετικό ψυχεδελικό φάρμακο της οικογένειας τρυπταμίνης. Αναμφισβήτητα η πιο θεωρούνται από όλα τα ψυχεδελικά, θεωρείται κυρίως ως ψυχαγωγικό ναρκωτικό, ένα entheogen, και ένα εργαλείο για να συμπληρώσει τη χρήση διαφόρων τύπων ασκήσεων για υπέρβαση συμπεριλαμβανομένων διαλογισμό, psychonautics και παράνομη psychedelic ψυχοθεραπεία αν αυτο που χορηγείται ή όχι. Ψυχολογικές επιπτώσεις του LSD (κοινώς ονομάζεται "trip") διαφέρουν σημαντικά από άτομο σε άτομο, ανάλογα με παράγοντες όπως η προηγούμενη εμπειρία, κατάσταση του νου και του περιβάλλοντος, καθώς και τη δύναμή της δόσης. Μπορούν επίσης να διαφέρουν από το ένα ταξίδι στο άλλο, και μάλιστα όσο περνάει ο καιρός κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού. Ένα ταξίδι LSD μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες επιπτώσεις ψυχοσυναισθηματική? ορισμένοι χρήστες αναφέρουν την εμπειρία του LSD ως αποτέλεσμα σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητα και τη ζωή τους προοπτική. Ευρέως διαφορετικά αποτελέσματα προκύπτουν με βάση αυτά που ονομάζεται Leary και ρύθμιση? το "που" είναι η γενική νοοτροπία του χρήστη, καθώς και η «ρύθμιση» είναι το φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο οι επιδράσεις του φαρμάκου βιώσει.
Περίπου δέκα χρόνια πριν, αγόρασα το τρίτο ταξίδι μου από έναν άντρα στην πόλη μου Norwich (UK) Ήταν ένα «φράουλα» και μου είπαν ότι είχε διπλό βουτηγμένα. Ο τύπος είχε μια φήμη για την πώληση καλή οξύ γι 'αυτό με χαρά έδωσε τα λεφτά μου. Πήρα την καρτέλα ενιαίο LSD αργά το πρωί σε μια θετική κατάσταση του νου, χωρίς ανησυχίες ή φόβους. Άρχισα να καταλήξει με το οξύ προς την ώρα του μεσημεριανού. Ήταν να είναι η πρώτη και η τελευταία φορά που είχα ποτέ το ταξίδι μόνη της. Έξω ήταν μια λαμπρή ηλιόλουστη μέρα, αλλά ήμουν αρκετά χαρούμενος στην προσωρινή ιερό μου να σκεφτείτε ακόμη και για να πάει έξω. Το LSD βιασύνη άρχισε να λάμπει τη σπονδυλική μου στήλη και τα αγωνιστικά μέσα από τα σωθικά μου, ένιωσα λίγο άβολα με αυτό, αλλά είχε αρκετό μυαλό για να επιτρέψω στον εαυτό μου να φύγουμε μαζί και περιμένετε έως ότου σταθεροποιήθηκε η βιασύνη. Είχα μια υπέροχη στιγμή, βλέποντας τα σχέδια τύπου floral Escher αναπνοή από το δέρμα μου. Φανταζόμουν υπενθυμίσω αποφασίσει να πάει κάτω και πάλι για κάποιο λόγο, τότε το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν αφύπνιση στο πάτωμα της τραπεζαρίας και μόνο. Το πρώτο πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι υπήρχαν μύγες βουίζουν γύρω από ένα κύπελλο catfood στο πάτωμα της κουζίνας. Θυμάμαι το αίσθημα αμηχανία ως προς το γιατί και οι δύο μύγες είχαν δύο φωτεινά νέον μετά από τις εικόνες σε κόκκινο και μπλε. Κάπως εγώ πλοηγηθεί μέσω Norwich κατά την πολυάσχολη αγοραστές μεσημέρι και άρχισε να το κεφάλι προς την κατεύθυνση του κεντρικού πάρκου της πόλης «Chapelfield κήπους». Αν θα μπορούσατε να φανταστείτε για μια στιγμή να περιβάλλεται από ανθρώπους σε ένα πολυσύχναστο μέρος όπου τα κεφάλια τους είχαν αφαιρεθεί και αντικατασταθεί από Καλαμάρι και το χταπόδι μπορεί να αρχίσει να απεικονίσει με ακρίβεια τη σκηνή που αντιμετωπίζει μου στο πάρκο. Ο καθένας είχε πλοκάμια Πνίγει τα πρόσωπά τους και κρέμονται κάτω από τους λαιμούς τους, όπως σαρκώδη γένια φίδι, ακόμη και οι γυναίκες και τα παιδιά δεν απαλλάσσονται από αυτή την παραμόρφωση. Εκ των υστέρων, ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου, ήταν το πιο κοντινό μπορώ να φανταστώ να έχουν πλήρη εμφυσημένα ψύχωση.
5
Έκσταση
Έκσταση χάπι Collage1
Ecstasy (MDMA) είναι ένα ημισυνθετικό ψυχεδελικό entactogen της οικογένειας phenethylamine που είναι πολύ λιγότερο οπτική με περισσότερο διεγερτικό όπως αποτελέσματα από ό, τι οι περισσότεροι όλα τα άλλα κοινά «ταξίδι» που παράγουν ψυχεδελικά. Θεωρείται κυρίως ψυχαγωγικό ναρκωτικό που συχνά χρησιμοποιείται με το σεξ και σχετίζονται με το σύλλογο των ναρκωτικών, ως entheogen, και ένα εργαλείο για τη χρήση για να συμπληρώσει διάφορα είδη των πρακτικών για υπέρβαση συμπεριλαμβανομένων διαλογισμό, psychonautics και παράνομη psychedelic ψυχοθεραπεία αν αυτο που χορηγείται ή όχι . Οι κύριες επιδράσεις της MDMA περιλαμβάνει μια αυξημένη συνειδητοποίηση των αισθήσεων, συναισθημάτων της διαφάνειας, της ευφορίας, η ενσυναίσθηση, την αγάπη, την ευτυχία, την αυξημένη αυτογνωσία, την αίσθηση της ψυχικής σαφήνειας και αυξημένη απόλαυση της μουσικής και της κίνησης. Οι απτικές αισθήσεις ενισχυθεί για ορισμένους χρήστες, κάνοντας φυσική επαφή με άλλους πιο ευχάριστη. Άλλες ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως σφίξιμο των γνάθων και ταχυπαλμία, είναι κοινές.
Καθισμένος αναπαυτικά στο άνετο σαλόνι μας, Café del Mar και παρόμοια CDs παίζει στο παρασκήνιο, που ξεκίνησε στις 20:00. Κατάπια ένα λευκό δισκίο με νερό. Κατά την επόμενη ώρα δεν συνέβησαν πολλά εκτός από το ότι βρήκα τον εαυτό μου να μιλάμε ανοιχτά και με αυτοπεποίθηση με τους άλλους, κινείται πολύ εύκολα σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Αυτό ήταν λίγο ασυνήθιστο για μένα, όπως είμαι συνήθως αρκετά ντροπαλός και υπερβολικά αμήχανα σε κοινωνικές καταστάσεις και μου παίρνει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει. Το επόμενο πράγμα που έζησα ήταν μια εντυπωσιακή αλλαγή στην οπτική αντίληψη μου. Δεν εννοώ μια ψευδαίσθηση ή μια παραμόρφωση, αλλά ένα θαυμάσιο βήμα στην αισθητική ποιότητα. Για μια στιγμή ήταν σαν να είσαι σε ένα από αυτά τα νοσταλγικά τηλεοπτικές διαφημίσεις, όπου ο κόσμος κοιτάζει όλα τα χρυσά και σέπια. «Τα πάντα πάει κεχριμπάρι! I ξεφούρνισε. Στη συνέχεια, όμως ανακάλυψα ότι το όραμά μου ήταν να γίνει όμορφα ενισχυμένη. Έκανε κανονική μου οπτική εμπειρία φαίνεται σαν φθηνό, fuzzy βίντεο κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης σε σύγκριση. Τώρα έβλεπα τον κόσμο εκ νέου σε έντονη, πλούσια, υψηλής ποιότητας Technicolor! Επίσης, άρχισε να κινείται στο χρόνο για τη μουσική. Η μουσική! Ω, η μουσική! Wow! Ακουγόταν τόσο καλό, τόσο οργανικά! Το ανυψωμένο κατάσταση έμεινε μαζί μου και πήρε πολύ χρόνο για να εξασθενίσει - τουλάχιστον μια-δυο εβδομάδες. Είχε εξαπολύσει μέσα μου μια βιασύνη της χαράς που ήταν ακόμα προσβάσιμο όταν εστίασα σε αυτό εβδομάδες αργότερα.
4
Όπιο
Όπιο
Το όπιο είναι μια ρητινώδης ναρκωτικό που σχηματίζεται από το λάτεξ που απελευθερώνεται από lacerating (ή "βαθμολόγησης") τα ανώριμα λοβούς του σπόρου παπαρούνας του οπίου (Papaver somniferum). Περιέχει μέχρι και 16% μορφίνη, ένα αλκαλοειδές οπιούχα, η οποία είναι πιο συχνά υποβάλλονται σε χημική επεξεργασία για την παραγωγή ηρωίνης για το παράνομο εμπόριο ναρκωτικών. Το όπιο έχει σταδιακά αντικατασταθεί από μια ποικιλία από καθαρισμένο, ημι-συνθετικά και συνθετικά οπιοειδή με προοδευτικά ισχυρότερη επίδραση, καθώς και από άλλα γενική αναισθησία. Η διαδικασία αυτή ξεκίνησε το 1817, όταν Friedrich Wilhelm Adam Sertürner ανέφεραν την απομόνωση του καθαρού μορφίνης από το όπιο μετά από τουλάχιστον δεκατριών ετών της έρευνας και μια σχεδόν καταστροφική δίκη για τον εαυτό του και τρία αγόρια.
Θυμάμαι ότι αυτό που κάπνιζαν ήταν πολύ πιο εύκολο να καπνίζουν από τη μαριχουάνα. Δεν υπήρχε κανένα κάψιμο στο λαιμό μου, ούτε στα πνευμόνια μου. Πήρα ένα πολύ μεγάλο, ομαλή χτύπημα. Το κάπνισμα είναι όπως η μαριχουάνα, σήκωσα το για περίπου 10 ή 15 δευτερόλεπτα και αφήστε το έξω. Δεν γεύση όπως η μαριχουάνα, θυμάμαι τη γεύση είναι μάλλον αμυδρά. Στην πραγματικότητα, δοκίμασε και μύριζε λιβάνι. Ήμουν πολύ έκπληκτος να βρείτε ξαφνικά τον εαυτό μου στο πάτωμα, στο σκοτάδι, με ένα πλήθος ανθρώπων γύρω μου. Προφανώς είχα λιποθύμησε και έπεσε στο έδαφος, αλλά δεν είχα προσέξει. Το ίδιο μεγάλη είναι μάλλον δύσκολο να περιγραφεί. Θα ήταν πολύ πιο έντονη από τη μαριχουάνα. Είναι αισθάνθηκε βαρύ, όπως ολόκληρο το σώμα μου ήταν να επηρεαστεί ... αλλά επίσης ήταν πολύ σαφής και εκλεπτυσμένη ταυτόχρονα. Όπως έκανα τον τρόπο μου προς το μπάνιο το φάρμακο άρχισε να κλωτσήσει ξανά. Βήματα μου είδος ξεθωριάσει και ένιωσα σαν να ήμουν απλά επιπλέουν πάνω στο μπάνιο. Το τρομακτικό πράγμα όμως ήταν, ότι είχα πρόβλημα να δει. Το όραμά μου ήταν ξεθώριασμα. Ξεχωριστά στοιχεία λιωμένη σε σκιές και πάντα είχε μια λάμψη σε αυτό. Ξαφνικά, τα πάντα αισθανόμουν πολύ καλά . Δεν μπορούσα να σταματήσω να χαμογελώ. Τα πάντα ήταν βαθιά σε ένα πολύ θετικό τρόπο, ιδίως η μουσική, δεδομένου ότι αντήχησε παντού. Ήταν μια πολύ δυσνόητο εμπειρία. Φαντάζομαι ότι θα ερχόταν σε αυτό το σημείο, μια ώρα είχε σίγουρα παρελθόν γιατί η μπάντα είχε κατασκευάσει μια κορύφωση στο τέλος το πρώτο σετ τους. Πήγα μαζί με το πλήθος και έκανε τον τρόπο μου έξω. Ο φρέσκος αέρας ήταν υπέροχο. Ο δροσερός αέρας φαίνεται να τυλίξει γύρω από το σώμα μου. Ένα ελαφρό αεράκι στο πίσω μέρος του λαιμού μου έστειλε ρίγη που πολλαπλασιάζονται γρήγορα σε όλο το σώμα μου. 
3
Μαριχουάνα
Cannabis Sativa-
Η κάνναβη, γνωστή ως μαριχουάνα σε φυτικά μορφή του, είναι ένα ψυχοτρόπο προϊόν του φυτού Cannabis sativa. Οι άνθρωποι έχουν κατανάλωση κάνναβης από την προϊστορία, αν και κατά τον 20ο αιώνα υπήρξε μια αύξηση στη χρήση του για ψυχαγωγικό, θρησκευτικό ή πνευματικό, και ιατρικούς σκοπούς. Υπολογίζεται ότι περίπου τέσσερα τοις εκατό των ενηλίκων χρήσης του παγκόσμιου πληθυσμού κάνναβης ετησίως. Έχει ψυχοδραστικές και φυσιολογικά αποτελέσματα όταν καταναλώνονται, συνήθως από το κάπνισμα ή την κατάποση. Το ελάχιστο ποσό της THC που απαιτούνται για να έχουν αισθητό ψυχοτρόπο δράση είναι περίπου 10 μικρογραμμάρια ανά κιλό σωματικού βάρους. Η κατάσταση μέθης από την κατανάλωση κάνναβης είναι κοινώς γνωστό ως "υψηλό"? είναι η κατάσταση όπου οι ψυχικές και σωματικές εγκαταστάσεις αισθητά μεταβληθεί λόγω της κατανάλωσης κάνναβης. Κάθε χρήστης βιώνει μια διαφορετική υψηλή, και η φύση της μπορεί να ποικίλλει από παράγοντες όπως ισχύ, τη δόση, χημική σύνθεση, τη μέθοδο κατανάλωσης και να καθορίσει και ρύθμιση.
Μετά τη λήψη ότι το πρώτο χτύπημα, και να μην αισθάνονται τις επιπτώσεις μέσα σε ένα λεπτό (κρατώντας το για ένα λεπτό, και στη συνέχεια να περιμένουν λίγο μετά την εκπνοή) αποφάσισα, και χτύπησα καλύτερα αυτή τη φορά, πιο δύσκολο, αν μπορώ. Πήρα ακριβώς τόσο μεγάλο από ένα χτύπημα, και πάλι κράτησε το για περισσότερο από ένα λεπτό. Άφησα τον αδερφό μου, ξέρω ότι ήταν πραγματικά αρχίζει να αισθάνεται κάτι τώρα και δεν νομίζω ότι μου άρεσε καθόλου. Είναι κρυφά επάνω σε μένα πραγματικά κακό, και εγώ ακόμα δεν είχε καμία ιδέα για το τι να περιμένουμε. Ήθελα να είναι ήσυχο. Για τον καθορισμό δεν βοηθάει, έτσι πήρα πίσω επάνω. Πήγα πίσω στο γκαράζ και προσπάθησε να εξηγήσει σε όλους «Είμαι εντελώς σκάτωσε. Αυτό είναι τρομακτικό! Ήμουν πάντα εξορθολογισμό παρά πολύ, αλλά ήταν τόσο έντονη! Και αυτό ήταν μόνο όλο και πιο έντονη πιο γρήγορα! Δεν ήξερα τι να περιμένω, ήμουν βυθίζεται μέσα μου, επιτάχυνση προς τα κάτω, όπως στα βάθη της δικής μου λήθη. Ήμουν αρχάριος, δεν είχα ιδέα τι να περιμένουμε, και ο κόσμος είχε γίνει εκτός συγχρονισμού, η ομιλία των αδελφών μου, ο φίλος του, όλα τα γελοία και είναι εξαιρετικά ενοχλητικό. Έγινα εκπληκτικά οξύθυμος και ήθελε να με αφήσει μόνο του ή να μην μιλήσω στην παρουσία μου. Δεν καταλαβαίνουν ή να εκτιμήσουν το φόβο μου, και άρχισε να παίρνει και πάλι δυνατά. Έτρεξα επάνω στο κρεβάτι των γονιών μου και που ορίζονται με κάποια νοσταλγική ελπίδα ότι θα μπορούσα να περιμένω από αυτή την καταιγίδα.
2
Μανιτάρια ψιλοκυβίνη
800px-Αποξηραμένα Cubensis
Ψιλοκυβίνη (ονομάζεται επίσης psilocybian μανιτάρια) είναι μύκητες που περιέχουν την ψιλοκυβίνη και ψιλοκίνη psychedelic ουσίες, και περιστασιακά άλλες ψυχοδραστικές τρυπταμινών. Υπάρχουν πολλές όρους της καθομιλουμένης για ψιλοκυβίνη, τα πιο κοινά είναι τα μαγικά μανιτάρια ή «μανιτάρια. Όταν η ψιλοκυβίνη είναι κατάποση, διασπάται για να παράγει ψιλοκίνη, η οποία είναι υπεύθυνη για τα παραισθησιογόνα αποτελέσματα. Τα μεθυστικά αποτελέσματα της ψιλοκυβίνη περιέχουν συνήθως διαρκούν οπουδήποτε 3-7 ώρες, ανάλογα με τη δοσολογία, τη μέθοδο παρασκευής και την προσωπική του μεταβολισμού. Η εμπειρία είναι συνήθως προς τα μέσα προσανατολισμένη, με ισχυρές οπτικές και ακουστικές συνιστώσες. Οράματα και αποκαλύψεις μπορεί να είναι έμπειρος, και το αποτέλεσμα μπορεί να κυμαίνεται από συναρπαστική σε οδυνηρές. Μπορεί επίσης να υπάρχει μια συνολική απουσία των αποτελεσμάτων, ακόμα και σε μεγάλες δόσεις.
Είχα αποκτήσει περίπου 8 γραμμάρια αποξηραμένων μανιταριών και λίγο υγρό ψιλοκυβίνη ισοδύναμη με άλλα 5 γραμμάρια σκόνη μανιταριών. Κατάπια το υγρό πρώτο, με άδειο στομάχι, φυσικά. Θα μπορούσα να αισθανθώ μια μικρή αίσθηση μετά από περίπου 10-15 λεπτά. Τότε θα προσθέσει τη σκόνη σε λίγο νερό σε μια κούπα και να καταποθούν αυτό επίσης. Στη συνέχεια καθόταν με την φωτιά, ακούγοντας τον άνεμο στα δέντρα, ενώ θα προβλέπεται τι επρόκειτο να συμβεί. Μετά από περίπου 45-50 λεπτά άκουσα μια «φωνή» καλώντας σε μένα. Δεν ήταν δυνατόν να ακούγεται κατά τη συνήθη έννοια του όρου - ήρθε μέσα από το μυαλό μου! Τότε ήμουν φύγει - έξω από αυτόν τον κόσμο. Έχω δραπετεύσει σε ό, τι θεωρείται ότι είναι τα εξωτερικά όρια του μυαλού μου ή τη φαντασία μου. Αυτό τοποθέτησε η ίδια παρουσιάζεται ως ένα φυσικό δάσος με χαμηλό φωτισμό. Εδώ συνάντησα τον ιδιοκτήτη της εν λόγω φωνής - το μανιτάρι Θεά. Πήρε τη μορφή ενός λευκού, στράπλες, αστράγαλος-μήκους φόρεμα, στέκεται δίπλα-από μένα. Για περίπου τις επόμενες δύο ώρες θα dialoged μαζί της, να γίνει εντελώς μαγεμένος από τη γοητεία της, το πνεύμα της, την εξυπνάδα της, τις γνώσεις της, άνευ όρων αγάπη της για μένα και φαινομενικά άπειρη προοπτική της. Έχω έρθει για να σκεφτώ και άλλους-κοσμική φίλη μου.  
1
PCP
Pcp5
PCP (φαινκυκλιδίνη) είναι ένα φάρμακο διασχιστικά χρησιμοποιούνταν παλαιότερα ως αναισθητικό παράγοντα, που εμφανίζουν παραισθησιογόνο και νευροτοξικές επιδράσεις. Είναι κοινώς γνωστό ως Angel Dust, αλλά είναι επίσης γνωστή ως Wet, Sherm, Sherman Hemsley, καύσιμα πυραύλων, Ashy Larry, Shermans Tank, Wack, Halk Hogan, το όζον, Hannah, Hog, Μανιτόμπα Shlimbo και ταρίχευση Fluid, μεταξύ άλλων ονομάτων . Αν και η κύρια ψυχοδραστικές επιδράσεις του φαρμάκου μόνο τελευταία ώρα, η συνολική αποβολή από το σώμα είναι παρατεταμένη, τυπικά εκτείνεται σε εβδομάδες. PCP καταναλώνεται σε ένα ψυχαγωγικό τρόπο από τους χρήστες ναρκωτικών, κυρίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου η ζήτηση καλύπτεται από την παράνομη παραγωγή. Έρχεται σε τόσο σκόνη και υγρή μορφή (βάση PCP διαλυμένο συχνότερα σε αιθέρα), αλλά συνήθως ψεκάζεται φυλλώδη υλικό όπως μαριχουάνα, μέντα, ρίγανη, μαϊντανός ή πιπερόριζα φύλλα, και καπνιστό. PCP έχει ισχυρές επιδράσεις στο νευρικό σύστημα αλλάζοντας αντιληπτικές λειτουργίες (ψευδαισθήσεις, παραληρητικές ιδέες, παραλήρημα ή μπερδεμένη σκέψη), κινητικές λειτουργίες (αστάθεια στο βάδισμα, απώλεια συντονισμού, και διαταράσσεται κίνηση ή νυσταγμό μάτι), και του αυτόνομου νευρικού συστήματος ρύθμισης (ταχυκαρδία , μεταβάλλεται η ρύθμιση της θερμοκρασίας). Το φάρμακο έχει γίνει γνωστό για να μεταβάλλει τις καταστάσεις διάθεσης με τρόπο απρόβλεπτο αποτέλεσμα ορισμένα άτομα να αποκολληθεί και άλλους να γίνουν κινουμένων σχεδίων.
Όταν ήμουν λήψη του φαρμάκου, θα χρησιμοποιηθεί πολύ μικρές ποσότητες. Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτα ευχάριστη και κοινωνική, τόσο πολύ έτσι ώστε εγώ και οι φίλοι μου, το μόνο που αντί για ποτό για σχεδόν ένα χρόνο που χρησιμοποιείται. Δεν θα μπορούσα να χορεύουν για σκατά τα πράγματα (θα έπαιρνα stumbly και πραγματικά έπεσε στο κώλο μου για το dancefloor φορά), αλλά οι σωματικές αισθήσεις και νοητικές εικόνες ήταν πραγματικά διασκεδαστικό. Είναι αρκετά διαφορετικό από κάθε ψυχεδελικό γραφικά ή ακόμα και κεταμίνη visuals ... περισσότερο σαν τροχαίο με παλιά πλάνα της ταινίας. Για να είμαι ειλικρινής, μου άρεσε περισσότερο από την εμπειρία μου σχετικά με την κεταμίνη. PCP μπορεί να κάνει ένα σχεδόν αδιαπέραστο από τον πόνο σε υψηλές δόσεις. Εξαιτίας αυτού, PCP μπορεί να κάνει τα πράγματα να φαίνεται σαν μια καλή ιδέα που διαφορετικά δεν θα ήταν (που οδηγεί στις ιστορίες των ανθρώπων πηδώντας από τα παράθυρα, κλπ.), έζησα πολύ συγκεχυμένη φυσική πραγματικότητα, όταν πραγματικά υψηλή σε αυτό, όπως είναι σε θέση να διακρίνουν η διαφορά μεταξύ τα πόδια τις σκάλες και κάτω τους, ή να στέκεται ακόμα και το περπάτημα. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε πολύ ασυνήθιστη συμπεριφορά.
Πηγές: Wikipedia. Όλες οι εμπειρίες που αναφέρονται από Erowid.
kikiri-kou.blogspot.com
http://listverse.com/
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ ...
Το kikiri-ΚΟΥ είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το on-line σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα σε απευθείας σύνδεση παγκοσμίως συναλλαγών.
Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται  από 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου