Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

Βάλε λουλούδια στα μαλλιά αυτό το καλοκαίρι


Αληθινά λουλούδια ή headbands και στέκες με λουλούδια φτιαγμένα από μέταλλο, ύφασμα, δέρμα ή αξεσουάρ για τα μαλλιά σε floral έμπνευση, όλα δίνουν στο look σας μια χαλαρή και ρομαντική διάθεση που ταιριάζει στην καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και σας αφαιρεί χρόνια.Αυτό το καλοκαίρι βάλε λουλούδια στα μαλλιά
Διάφορα λουλούδια σε έντονα και μη χρώματα στολίζουν όλο το μήκος του κεφαλιού και μας μεταμορφώνουν σε γλυκύτατα  pin-up girls.
kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...