Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ πως βγαίνουν τα λεφτά;


images (1)

- Μην εξαρτάσαι από ένα εισόδημα. Κάνε επενδύσεις για να δημιουργήσεις μια δεύτερη πηγή.
- Αν αγοράσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι, σύντομα θα πουλήσεις πράγματα που χρειάζεσαι.
- Μην αποταμιεύεις ότι έχει μείνει μετά τις δαπάνες, αλλά ξόδεψε ότι έχει απομείνει μετά την αποταμίευση
- Ποτέ μην δοκιμάζεις το βάθος ενός ποταμού και με τα δύο πόδια. Ποτέ μην βάζεις όλα τα αυγά σε ένα καλάθι- Η τιμιότητα είναι ένα πολύ ακριβό δώρο. Μην το περιμένεις από φτηνούς ανθρώπους
- Κάποιος κάθεται στη σκιά σήμερα, επειδή κάποιος άλλος φύτεψε ένα δέντρο εδώ και πολύ καιρό
- Δεν χρειάζεται να είσαι πυρηνικός επιστήμονας. Η επένδυση δεν είναι το παιχνίδι όπου ο πολύ έξυπνος κερδίζει τον λιγότερο έξυπνο.
- Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο ταλέντο έχεις ή πόσο πολύ προσπαθείς. Ορισμένα  πράγματα απλά χρειάζονται τον χρόνο τους. Δεν μπορείς να γεννήσεις ένα μωρό σε ένα μήνα με το να πάρεις εννέα έγκυες γυναίκες.
- Τίποτα δεν καταπραΰνει τον ορθολογισμό, όσο τα πολλά χρήματα που έχουν αποκτηθεί αβίαστα. Μετά από αυτή την μεθυστική εμπειρία, συνήθως λογικοί άνθρωποι παρασύρονται σε απερίσκεπτες ενέργειες.
- Εάν δεν είστε πρόθυμοι να αγοράσετε μια μετοχή για τα επόμενα δέκα χρόνια, μην σκεφτείτε να την αποκτήσετε ούτε για δέκα λεπτά.
- Προσπαθώ να αγοράσω μετοχές σε επιχειρήσεις τόσο θαυμάσιες που ακόμα και ένας ηλίθιος μπορεί να τις διοικήσει. Αργά ή γρήγορα, κάποιος θα βρεθεί.
- Προσπάθησε να είσαι φοβισμένος όταν οι άλλοι είναι άπληστοι και άπληστος μόνο όταν οι άλλοι φοβούνται.
- Αν όλο το παιχνίδι είχε να κάνει με το τι έγινε στο παρελθόν, τότε οι πιο πλούσιοι άνθρωποι θα ήταν βιβλιοθηκάριοι.
- Ο πιο χαζός λόγος να αγοράσεις μια μετοχή είναι επειδή ανεβαίνει.
- Το ρίσκο προέρχεται από το να μην ξέρεις τι κάνεις
- Κρατήστε τα πράγματα απλά και να μην αλλάζετε τα όρια. Όποιος σας υποσχεθεί γρήγορα κέρδη, απαντήσετε με ένα γρήγορο «όχι».


kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...