Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2017

Αχ, μακρολαίμη πετεινέ…
Οι ελληνικές παροιμίες είναι οι αγαπημένες μου. Διότι περιγράφουν τον χαρακτήρα και τις συνήθειές μας με τρόπο… τσεκουράτο. Και γιατί πολλές είναι τόσο πικάντικες, που αγγίζουν απαγορευμένα όρια – αλλά έξω δεν πέφτουν ποτέ.
Την παροιμία που ακολουθεί την αφιερώνω σε όλους μας (με πρώτη την αφεντιά μου), γιατί την κάνουμε πράξη σχεδόν σε καθημερινή βάση. Γιατί ξεχνάμε τα δικά μας (ή, καλύτερα, τα παραβλέπουμε) και σηκώνουμε με υπερφίαλο εγωισμό κεφάλι για να… κράξουμε τους άλλους.
Η λαϊκή σοφία λέει:
Ψέμα;  


kikiri-kou.blogspot.com
Βιβή Πασπαλάρη
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...