Η μελωδία των πουλιών στα σύρματα. Birds on The Wires.Τα πουλιά κελαηδούν, τα πουλιά τιτιβίζουν, αλλά τα πουλιά μπορούν να γεννήσουν μουσική απλά με την παρουσία τους και την διάταξή τους πάνω στα ηλεκτρικά σύρματα, αρκεί να έχεις ανοικτό μυαλό για να την ακούσεις και για να τα δεις ως νότες πενταγράμμου

«Διαβάζοντας την εφημερίδα μου ένα πρωί είδα αυτή την φωτογραφία πουλιών σε ηλεκτρικά σύρματα» λέει ο κινηματογραφιστής Jarbas Agnelli. 

«Έκοψα την φωτογραφία και αποφάσισα να μεταγράψω την θέση των πουλιών ως μελωδία, χρησιμοποιώντας τα πουλιά σαν νότες. Ήμουν περίεργος να ακούσω τι τραγούδι έπαιζαν τα πουλιά με τις θέσεις τους».

Και αυτή η ερμηνεία έδωσε το πανέμορφο κομμάτι που ακούγεται στο βίντεο. 

Η φωτογραφία ήταν του Paulo Pinto και είχε δημοσιευτεί στην Βραζιλιάνικη εφημερίδα «O Estado de Sao Paulo».kikiri-kou.blogspot.com
i-diadromi.gr
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...