2018/04/01

«Τα Πάθη του Χριστού» - Ελληνικοί Υπότιτλοι: Δείτε ολόκληρη την συγκλονιστική ταινία του Μελ Γκίμπσον. The Passion of the Christ 2004 greek subtitles HD 720p (FULL MOVIE)

«Τα Πάθη του Χριστού»: Δείτε ολόκληρη την συγκλονιστική ταινία του Μελ ΓκίμπσονΠαρότι η εκπληκτική αυτή ταινία υπήρχε μέχρι πρόσφατα με ελληνικούς υπότιτλους, δυστυχώς το «δημοκρατικό» Youtube την κατέβασε... επικαλούμενο πνευματικά δικαιώματα!
Είναι προφανές, πως κάποιοι ενοχλούνται σφόδρα από την ρεαλιστική απεικόνιση των Φρικτών Παθών του Κυρίου μας. Λέτε αυτοί να είναι οι... Ρωμαίοι;
Το περίεργο (ή μήπως όχι;) είναι ότι και στα αγγλικά είναι δυσεύρετη, παρότι πρόκειται για ένα από τα αριστουργήματα του κινηματογράφου των τελευταίων 2-3 δεκαετιών (τουλάχιστον).
Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΣΤΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.
Μην τη χάσετε:


ΕΔΩ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ ΚΛΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ.

kikiri-kou.blogspot.com
http://www.agioritikovima.gr
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου