2018/12/02

Στοιχειωμένοι Πίνακες Ζωγραφικής. Haunted Paintings (15 pics)

Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)


Bruno Amadio δημιούργησε μια σειρά από εντυπωσιακά έργα ζωγραφικής που χαρακτηρίζει το κλάμα των παιδιών. Ξεκινώντας το 1985, οι ιστορίες σχετικά με την ικανότητα των έργων του τόσο ξεκινήσει, και να αποφύγει τις πυρκαγιές έσκασε επάνω. "The Crying Boy" ανεξήγητα επέζησε δεκάδες πυρκαγιές σπίτι, και οι άνθρωποι φοβούνται αυτά τα έργα ζωγραφικής που εσκεμμένα σπίτια φλέγεται.

1Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Το 2010, ο Sean Robinson κατηγόρησε ατυχία του σε έναν πίνακα ζωγραφικής που ανήκει τίτλο «Η αγωνιώδη Man". Η γιαγιά του του είπε ο ζωγράφος χρησιμοποιούσε το δικό του το αίμα πάνω του και αυτοκτόνησε. Και οι δύο αναφέρουν σκιερά στοιχεία, η αύξηση του καπνού, και την ακοή εξαγριωμένοι κραυγές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ακόμη και βίντεο Ρόμπινσον αυτών των φαινομένων στο YouTube.

2Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Να είστε προσεκτικοί - να αναφερθεί ότι μόνο κοιτάζοντας την εικόνα αυτή μπορεί να προκαλέσει λιποθυμία, ζάλη, και ανησυχία. «Κάτω τα Χέρια Του Αντισταθείτε» αγοράστηκε από ένα ζευγάρι που αμέσως κατήγγειλε το αγόρι και ανατριχιαστικό κούκλα δεν άλλαξε απλώς τη θέση τακτικά, αλλά θα αφήσει την ζωγραφική συνολικά και εμφανίζονται στο ίδιο το δωμάτιο. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν αρνητικές συνέπειες κατά την προβολή ή ακόμη και προσπαθούν να εκτυπώσετε σε απευθείας σύνδεση αντίγραφα αυτής της εικόνας. 


3
Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Αυτό το πορτρέτο του Bernardo de Galvez κρέμεται στο ξενοδοχείο Galvez, και αναφέρεται ζωγραφισμένα μάτια του, θα ακολουθήσει όπως μπορείτε να περάσουμε. Αν επιχειρήσετε μια φωτογραφία της de Galvez χωρίς την άδειά του, δεν θα πάρετε ποτέ ένα σαφές πλάνο - ίσως ακόμη και να καταλήξετε με σκελετικές εικόνες, όπως αυτός ο τύπος έκανε: http:www.galvestonghost.comfilesap3.jpg

4Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Μετά την ανακάλυψη της ζωγραφικής αυτής της Madame Delphine Lalaurie, παράξενα πράγματα άρχισαν να συμβαίνουν, συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων που θα λείπει, υφάσματα ομαδοποιούνται σε τζάκια, αλλά δεν καίει, και ένα μυστηριώδες «γκρίζα κυρία» εμφανίζεται ξαφνικά σε ξυλουργούς. Οι άνθρωποι σκέφτονται το Madame δεν είναι πολύ ευχαριστημένοι με αποκαταστάσεις που γίνονται στο παλιό σπίτι της. 
5Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Αυτή η ζωγραφική ήταν μια σκόπιμη έργο που δημιουργήθηκε από τον "Caregan", ένα online χρήστης feasters που συνήθως κάνει τα κομμάτια που αφορούν Γιούρι στιλ bondagado. Μια έτοιμα ιστορία πηγαίνει μαζί με την εικόνα, αλλά ακόμα και Caregan εκθέσεις που είχε πρόβλημα την ολοκλήρωση του έργου - και πολλοί άλλοι θεωρούν ότι είναι ιδιαίτερα αποθαρρυντικό, καθώς και.6Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Η ιστορία είναι ότι ένας ταλαντούχος κορεατικών κορίτσι ζωγράφισε αυτή την εικόνα λίγο πριν αυτοκτονήσει. Εάν κοιτάξει επίμονα σε αυτό για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, αυτό θα αλλάξει. Κάποιοι ισχυρίζονται η κοπέλα μεταμορφώνεται σε ένα διαταραγμένο ψυχωτικά, ενώ άλλοι ισχυρίζονται ότι έχουν δει μια καταβεβλημένος ηλικιωμένη γυναίκα. Να προειδοποιούνται, αν και - μερικές απατεώνες επιπλέουν γύρω από το δίχτυ, το αποτέλεσμα του photoshop και ζηλιάρα ψευδο-καλλιτέχνες που διεκδικούν την εικόνα είναι πραγματικά δικοί τους. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο YouTube για εκτεταμένη βίντεο του κομματιού, όπου οι άνθρωποι παίρνουν την πρόκληση βλέμμα. 

7Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Αυτή η ζωγραφική κρέμεται στο Ώστιν Driskill Ξενοδοχείο. Πολλοί επισκέπτες αναφέρουν ναυτία, ζάλη, ή να πάρει ένα "lifting" αίσθηση αγναντεύοντας από την εικόνα για πάρα πολύ καιρό. Προφανώς οι ιδιοκτήτες της Driskill προσπάθησε να διορθώσει αυτό με την κίνηση της ζωγραφικής από το λόμπι από τον 5ο όροφο.

8Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Αυτό είναι ένα από μια σειρά από απίστευτα σκοτεινό, μυστηριώδη πορτραίτα από την Ταϊβάν καλλιτέχνη που ονομάζεται Lo Chang Peng. Οι άνθρωποι συχνά αισθάνονται διαταραχθεί και ταραγμένοι από απεικονίσεις του - αν και εγώ προσωπικά τους βρείτε υπέροχα! 

9Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Λέγεται ότι είναι το πιο τρομακτικό ζωγραφικής όλων των εποχών, του Γκόγια "Ο Κρόνος Τρώγοντας τον Υιό Του" δεν υπάρχουν μόνο για χάρη του να είναι μακάβριο. Μια ολόκληρη φιλοσοφία προκύπτει από αυτό, με την εικόνα να γίνει συμβολική για τα πάντα, από την κατάχρηση στο φασισμό. Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα ματιά στο πώς σχετίζεται με το Λαβύρινθο του Πάνα ταινία.

10Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Προφανώς είναι το μοχθηρό πνεύμα του δολοφόνου John Wayne Gacy εξακολουθεί να υπάρχει μέσα σε πίνακές του "ΠΟΓΟ την κλόουν». Λόγω της κακής φήμης του, τα έργα που δημιούργησε, ενώ στην πτέρυγα των μελλοθανάτων είναι ιδιαίτερα περιζήτητο. Μουσικός Nikki Stone αγόρασε Pogo, και σύντομα πήρε απαλλαγούμε από αυτό μετά πέθανε ο σκύλος του και η μητέρα είχε διαγνωστεί με καρκίνο. Ο ηθοποιός Johnny Depp αγόρασε ένα Pogo, και συρρικνώθηκε ξαφνικά ένα παθολογικό φόβο του κλόουν και παρομοίως, που αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ τον πίνακα.
11Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Αυτό το πορτρέτο είναι από Casa de Greene, και αγοράστηκε σε μια ιδιοτροπία από τον πατέρα ενός άντρα που το είδε "κάπου στην Ισπανία» και δεν μπορούσε να αντισταθεί την αγορά αυτή. Η εικόνα έχει έναν τρόπο να τεθεί ένα μυστηριώδες αναμονή για το ποιος κοιτάζει πάνω του, και ο πατέρας πιστεύει ότι το κορίτσι στη ζωγραφική είναι μια μάγισσα, δεδομένου ότι τα δάκρυά της πέφτουν με τον ίδιο ρυθμό.

12Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Πρόκειται για ένα έργο του διάσημου Yuko Tatushima. Μαζί με το να είναι ένας ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, είναι επίσης μια κούκλα καλλιτέχνη και performer - έπαιξε πάγου στην ταινία S-94 -. Προφανώς τα ταλέντα της να αναλάβει έναν πιο παραφυσικά σκοπό. Το συγκεκριμένο έργο λέγεται για να προκαλέσει αισθήματα αυτοκτονίας σε εκείνους που κοιτάζουν επάνω σε το. 

13Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Αυτή η εικόνα είναι από JR Barker, έναν καλλιτέχνη του οποίου η εργασία υποτίθεται ότι είναι τόσο παράξενα που προκαλεί δέος, αυτός αμέσως έλαβε συμβάσεις για να τονίσει σε editorials, video game concept art, κόμικς, ιατρικά βιβλία και κάρτες συναλλαγών. Οι πιθανότητες είναι, εάν έχετε παίξει ένα video game ή κάθε είδους παιχνίδι συλλεκτικών καρτών, ο Barker έχει κάνει το έργο τέχνης για αυτό. 

14Στοιχειωμένο Πίνακες (15 pics)

Diego Velasquez δημιούργησε ένα αποθαρρυντικό έργο με τίτλο «Η Αφροδίτη με καθρέφτη". Οι κάτοχοι αυτού του κομματιού έχουν γίνει μυστηριωδώς άρρωστος ή οι οριστικές σκοτώθηκαν. Δεν μουσείο στην ιστορία έχει πάει ποτέ σε θέση να διατηρήσει σε αυτό το κομμάτι, ως εργαζόμενοι και επισκέπτες γίνονται ανισόρροπος, και ακόμη προσπαθούν να καταστρέψουν την οθόνη. Σε κάποια στιγμή ένας επισκέπτης κατάφερε να τεμαχίσει τον πίνακα με ένα μαχαίρι. 


kikiri-kou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου