2017/08/11

Το Κάμα Σούτρα των παντρεμένων


Οι καλύτερες σατιρικές στάσεις μετά το γάμο!


Για αιώνες, τα ερωτευμένα ζευγάρια έχουν βρει έμπνευση και συμβουλές στο αρχαίο κείμενο του Κάμα Σούτρα που έχει ως σκοπό να τονώσει τις σχέσεις τους μέσω της ερωτικής επαφής. Όλοι έχουμε δει, ακούσει ή κάνει αρκετές από τις στάσεις που προτείνει..
Τι συμβαίνει, όμως,όταν το ζευγάρι έχει στην «πλάτη του» πολλά χρόνια γάμου ή ακόμα και ένα παιδί; Οι Σάιμον Ριτς και Φάρλεϊ Κάτζ, δύο σατιρικοί συγγραφείς μόλις κυκλοφόρησαν το βιβλίο ''Κάμα Σούτρα των παντρεμένων'' στις ΗΠΑ.. το λιγότερο ερωτικό οδηγό του πλανήτη.Με πολύ χιούμορ και βαθιά γνώση του αντικειμένου οι δύο συγγραφείς παραθέτουν σκίτσα που περιγράφουν με σατιρικό τρόπο μια παραλλαγή από το αρχαίο αυθεντικό βιβλίο του Κάμα Σούτρα και δείχνουν τις συνηθέστερες στάσεις ενός παντρεμένου ζευγαριού μετά από πολλά χρόνια συμβίωσης.


Διαλέξαμε για σας τις 10 καλύτερες στάσεις:


Πληγωμένος ιπποπόταμος
Είναι η στάση που: Η γυναίκα δεν ζητάει από τον άντρα της να κουβαλήσει κάτι βαρύ και φωνάζει έναν όμορφο νταβραντισμένο νέο. Αυτός βγάζει την μπλούζα του και της τρέχουν τα σάλια και ο άντρας της δεν έχει ξαναδεί αυτό το βλέμμα εδώ και χρόνια.


Πλυντήριο πιάτων
Είναι η στάση που: Ο άντρας γεμίζει το πλυντήριο πιάτων και η γυναίκα πρέπει να σκύψει για να τακτοποιήσει τα πιάτα σωστά αφού ο σύζυγος τα έβαλε λάθος.. ο άντρας της κάπου έχει ξαναδεί το σκύψιμό της αυτό..


Διακοπτόμενη συνουσία
Είναι η στάση που: Τη στιγμή που άντρας φιλάει τη γυναίκα του τρυφερά στο λαιμό και αυτή του χαϊδεύει το στήθος, μπουκάρει μέσα στο δωμάτιο το παιδί τους γιατί άκουσε κάποιο θόρυβο και φοβήθηκε ή τέλος πάντων κάτι τέτοιο.


Μετατόπιση των προτύπων
Είναι η στάση που: τη στιγμή που ο άντρας ''αερίζεται'' μπροστά στη σύζυγο, χωρίς ωστόσο να ζητήσει συγνώμη. Η γυναίκα θυμάται το σαγηνευτικό του άρωμα όταν τον γνώρισε..


Το βαλς των οκνηρών
Είναι η στάση που: Έχουν αφήσει το παιδί στη γιαγιά, με πρόθεση να βγουν «να το κάψουν» και τελικά καταλήγουν να παίρνουν μαζί υπνωτικό χάπι, μπας και ρίξουν κανένα ύπνο της προκοπής και χωρίς διακοπές.


Μια στιγμή ηρεμίας
Είναι η στάση που: Όταν ο σύζυγος τρέχει σε αθλητικό αγώνα μαζί με άλλους άντρες και η γυναίκα του εν απουσία του, κάνει ένα διαρκείας, καυτό μπάνιο και πίνει κρασί από το μπουκάλι..


Ενοχλητική νοικοκυρά
Είναι η στάση που: Ο άντρας έχει αράξει στο καναπέ να δει κάνα τσάμπιονς λιγκ και η γυναίκα είναι διαρκώς στα πόδια του και τον ενοχλεί, καθαρίζοντας το τραπέζι από τα χαρτιά της σουβλακερί και ό,τι άλλο.


Τα διεστραμμένα πιτσουνάκια
Είναι η στάση που: Το ζευγάρι έχει πάει σε σπίτι άλλου ζευγαριού για δείπνο, το άλλο ζευγάρι έχει περισσότερα προβλήματα από τα δικά τους και αυτοί πιάνονται χέρι-χέρι κάτω από το τραπέζι ρίχνοντας βλέμματα ανωτερότητας και ικανοποίησης ο ένας στον άλλο.


Παρά τρίχα
Η στάση που: Η γυναίκα μπαίνει απότομα στο δωμάτιο και ο άνδρας κλείνει γρήγορα την οθόνη του λάπτοπ για να μη δει ότι ψάχνει για πρώην στο Facebook.


Σε βαρέθηκα με αυτά τα ρούχα
Είναι η στάση που: Η γυναίκα έχει πρήξει τον άντρα της που δεν ντύνεται πια στην πένα για να «την ανάβει και λίγο» και τον πάει σπρώχνοντας για ανανέωση γκαρνταρόμπας.


kikiri-kou.blogspot.com
http://www.thessalonikiartsandculture.gr/
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου