Αρωματικό χώρου από τα χεράκια σου!

Ανανέωσε τον αέρα του σπιτιού σου με ένα φυσικό αρωματικό χώρου και μείνε μακριά από τα σπρέι με χημικές ουσίες.Όσο κι αν αερίσεις το σπίτι, πολλές φορές σου μένει η αίσθηση και η μυρωδιά της κλεισούρας. Χρειάζεσαι ένα αρωματικό, για να φρεσκάρεις την ατμόσφαιρα. Φτιάξε λοιπόν το δικό σου οικονομικά και με άρωμα που διαρκεί.


Θα χρειαστείς:    

Μια καρφίτσα ή βελόνα
Μαγειρική σόδα
Φυσικό αρωματικό έλαιο, όπως η λεβάντα

Πως θα το φτιάξεις:

Γέμισε το μισό βάζο με μαγειρική σόδα και ρίξε μέσα 8-12 σταγόνες  ελαίου. Με την καρφίτσα ή τη βελόνα κάνε μικρές τρύπες στο καπάκι του βάζου. Φρόντισε να είναι πλαστικό για να μη δυσκολευτείς. Κλείσε το βάζο, ανακίνησε και τοποθέτησε το σε όποιο σημείο του σπιτιού σου θέλεις. Πρόσθεσε σταγόνες ανά τακτά χρονικά διαστήματα για να το ανανεώσεις.


kikiri-kou.blogspot.com
briefingnews
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου