Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Έξυπνες ιδέες αποθήκευσης για το υπνοδωμάτιο. Smart storage ideas for the bedroom.Το δωμάτιό μας εκτός από καταφύγιο χαλάρωσης, είναι και ο χώρος που έχουμε τα προσωπικά μας αντικείμενα. Γι’ αυτό, σημαντικό ρόλο παίζει η οργάνωση και η αποθήκευσή τους με τρόπο λειτουργικό, πρακτικό, αλλά και αισθητικά άρτιο. Μας αρέσει να μπαίνουμε στην κρεβατοκάμαρά μας και να νιώθουμε όμορφα, χωρίς να νιώθουμε ασφυξία από το πλήθος των πραγμάτων που μας περιβάλλει.

Αν το υπνοδωμάτιό σου δεν έχει εντοιχισμένη ντουλάπα, τότε θα αναγκαστείς να προμηθευτείς μια ή να τη δημιουργήσεις, βάζοντας μπρος την έμπνευσή σου. Αν έχεις μικρό δωμάτιο, διάλεξε μια μικρή ντουλάπα με συρτάρια για να επωφεληθείς κάθε σπιθαμής της. Αν πάλι το δωμάτιο είναι μεγάλο, μπορείς να το ενισχύσεις ακόμα με τον «βαρύ οπλισμό» αποθήκευσης όπως είναι η συρταριέρα. Εναλλακτικά, μπορείς να κάνεις μια αυτοσχέδια ντουλάπα με κουτιά, ή και να δημιουργήσεις μια ανοιχτή ντουλάπα με ένα σταντ για ρούχα και ροδάκια, για να μπορείς να την μεταφέρεις εύκολα. Μη ξεχνάς πως ό,τι κι αν κάνεις, το χρώμα και η φαντασία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο


Το μπαούλο μας ξυπνά μνήμες του παρελθόντος προσθέτοντας vintage νότες στον προσωπικό μας χώρο. Καιρός να βγάλεις το μπαούλο της γιαγιάς και να το αξιοποιήσεις καταλλήλως. Εκτός από ιδιαίτερο διακοσμητικό έπιπλο, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να βάλεις μέσα από βιβλία και μικρά αντικείμενα, μέχρι ρούχα περασμένης σεζόν. Επιπλέον, μπορείς να του αλλάξεις χρώμα, ή να του προσθέσεις ένα μεγάλο μαξιλάρι και να το μετατρέψεις παράλληλα σε ένα αναπαυτικό κάθισμα!


Τα συρτάρια κάτω από το κρεβάτι είναι η καλύτερη λύση για να αξιοποιήσεις ανεκμετάλλευτο χώρο στο υπνοδωμάτιό σου και να βρεις το χώρο που χρειάζεσαι για αποθήκευση, ειδικά αν δεν έχεις μεγάλες ντουλάπες. Είτε αν έχεις κρεβάτι με συρτάρια, είτε επιλέγοντας μεγάλες καλαθούνες και τοποθετώντας τις από κάτω, μπορείς να βάλεις σε αυτό τον χώρο τα ρούχα που δεν φοράς συχνά ή λευκά είδη που θες να φυλάξεις λόγω αλλαγής σεζόν.


Τα κουτιά εκτός από διακοσμητικό ρόλο, βοηθούν και στην οργάνωση του χώρου μας. Διαλέγουμε αποθηκευτικά κουτιά σε διάφορες διαστάσεις, μικρά και μεγάλα, και σε έντονα χρώματα για να δημιουργήσουμε μια γωνιά με πιο καλλιτεχνική πινελιά. Στις τοπ επιλογές ανήκουν επίσης τα ψάθινα κουτιά, που με το ιδιαίτερο τους υλικό, διακοσμούν μοναδικά τον χώρο μας. Μην ξεχνάς πώς αν ήδη έχεις κουτιά στο δωμάτιό σου και θες να τα ανανεώσεις, μπορείς να τα τυλίξεις με ένα διακοσμητικό χαρτί και να τους αλλάξεις τελείως όψη. Τέλος, σαν εναλλακτική λύση των κουτιών μπορείς να χρησιμοποιήσεις και παλιές βαλίτσες. Αυτόματα προσθέτεις μια vintage αισθητική στο δωμάτιό σου, χωρίς να μπεις σε έξοδα!
kikiri-kou.blogspot.com
http://lifestyle.gr.msn.com/
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...