Λιναρόσπορος ο θαυματουργός

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΛιναρόσποροςΟ λιναρόσπορος είναι σπόρος που μπορεί να μπει μαζί με τα δημητριακά του πρωινού, σε σαλάτες, σε ένα γιαούρτι ή με λίγο μέλι...Είναι καταρχάς πλούσιος σε φυσικές πηγές ω-3 λιπαρών οξέων και αντιοξειδωτικών ουσιών. Τα ωμέγα λιπαρά οξέα έχουν αντιοξειδωτική δράση και προστατεύουν την καρδιά.

Περιέχει επίσης φυτοοιστρογόνα, που προλαμβάνουν τον καρκίνο, προστατεύουν την καρδιά, μειώνουν τη χοληστερίνη και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα.

Έχει υψηλή περιεκτικότητα ινών, που προστατεύουν τον οργανισμό από καρκίνους των εντέρων και βοηθούν έτσι στη δυσκοιλιότητα.

Δρα τέλος ευεργετικά στα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και της κατάθλιψης.

kikiri-kou.blogspot.com
toxwni.gr
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου