Εύκολος και γρήγορος τρόπος για να καθαρίζουμε το σίδερο ρούχων

sideroma


Η πλάκα στο σίδερο των ρούχων μετά από πολλές χρήσεις γεμίζει λεκέδες, οι οποίοι μεταφέρονται στα καθαρά ρούχα μας που σιδερώνουμε.
Πώς μπορούμε να την καθαρίσουμε, λοιπόν, εύκολα και γρήγορα;
Υπάρχει τρόπος. Γεμίζουμε το σίδερο με άσπρο ξύδι, ρυθμίζουμε τον ατμό στη μάξιμουμ θερμοκρασία και πατάμε το κουμπί μέχρι να εξατμιστεί όλο το υγρό.
Στη συνέχεια, βγάζουμε το σίδερο από την πρίζα και καθαρίζουμε την πλάκα με βρεγμένο πανάκι ώστε να αφαιρεθούν τα άλατα και οι λεκέδες που έχουν βγει από τις τρύπες.
Το σίδερο είναι και πάλι πεντακάθαρο και μπορούμε να σιδερώνουμε χωρίς φόβο τα ρούχα και τα λευκά είδη του σπιτιού μας!
Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε…


kikiri-kou.blogspot.com
tribune
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...