Είσαι πιο όμορφη από όσο νομίζεις

 
Κατ'αρχάς ας ξεκινήσουμε λέγοντας ότι ασχήμια με την έννοια του -πω πω χριστέ μου πως είναι έτσι- δεν υπάρχει. Είναι αυτό που βρίσκεται μέσα μας και λέγεται χαμηλή αυτοεκτίμηση το οποίο αντανακλάται προς τα έξω, δημιουργώντας ένα φαύλο κύκλο μιζέριας απομόνωσης και απογοήτευσης. 

Με το να πάμε κομμωτήριο και για ψώνια δεν καταφέρνουμε πολλά καθώς αυτές είναι επιδερμικές αλλαγές που απο μόνες τους δεν μπορούν να σταθούν αν δεν τα έχουμε βρει πρώτα πρώτα με τον εαυτό μας! Σκέψου πως κι εσύ, όπως όλοι, έχεις δυνατά σημεία. Αναγνώρισέ τα και ανάδειξέ τα. Είτε πρόκειται για εμφάνιση, είτε για δεξιότητες έχεις σίγουρα πολλούς κρυμμένους άσσους στο μανίκι, που απλά πρέπει να αποκαλύψεις. Ρώτα τους γνωστούς σου τι θαυμάζουν σε εσένα και θα εκπλαγείς με τις απαντήσεις. Τα εκφραστικά μάτια σου, το σχήμα του προσώπου σου, η καθαρή επιδερμίδα σου ή ακόμη και σημεία του σώματός σου, μπορεί να είναι αξιοζήλευτα και άξια θαυμασμού.

Μην αφήνεις τους άλλους να σε ρίχνουν. Ισως να έχουν και εκείνοι κάτι για το οποίο να ντρέπονται και βγάζουν την ανασφάλειά τους πάνω σου μόνο και μόνο για να μην προλάβεις να δεις εσυ οτι κάτι δεν πάει καλά μαζί τους

Αν η πηγή του κακού βρίσκεται μέσα στη παρέα των ανθρώπων που είσαι μαζί, προσπάθησε να καταλάβεις γιατί το κάνουν και είτε ξέκοψέ τους γιατί σε ρίχνουν ψυχολογικά είτε μίλησέ τους. όπως και να έχει με το να έχεις "Φίλους" που υπονομέυουν την αυτοεκτίμησή σου, είναι σαν να σου κλέβουν μέρος της εσωτερικής σου πηγαίας ομορφιάς.

Να θυμάσαι πως είσαι ο πιο αυστηρός κριτής του εαυτού σου και πως η ομορφιά, όπως και η ασχήμια δεν είναι παρά ψευδαισθήσεις... Η αυτοπεποίθηση είναι αυτή που σε κάνει ελκυστική, πολλές φορές περισσότερο κι από την φυσική ομορφιά. 
kikiri-kou.blogspot.com
boro.gr
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου