ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΧΡΉΜΑΤΑ ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ!Συναντήθηκαν κάποτε τρεις επίτροποι εκκλησίας:Ένας καθολικός,ένας Εβραίος κι'ένας Ορθόδοξος. Ρωτά ο Εβραίος τον Καθολικό: 

- Εσείς πώς μοιράζετε τα λεφτά της εκκλησίας; 
Και ο Καθολικός: 
- Α, είναι πολύ εύκολο: Σχεδιάζουμε κάτω στη γη έναν κύκλο, πετάμε το μαγκάλι με τα χρήματα ψηλά και όσα λεφτά πέσουν μέσα στον κύκλο είναι του Θεού και τα υπόλοιπα που θα πέσουν απέξω απ'τον κύκλο είναι δικά μας! 
Έπειτα ρωτά ο Καθολικός τον Εβραίο: 
- Εσείς πώς μοιράζετε τα λεφτά της εκκλησίας; 
Και ο Εβραίος: 
- Απλούστατα! Σχεδιάζουμε κάτω στη γη ένα αστέρι, πετάμε το μαγκάλι με τα χρήματα ψηλά κι'όσα λεφτά πέσουν μέσα στο αστέρι είναι του Θεού και τα υπόλοιπα που θα πέσουν έξω απ'το αστέρι είναι δικά μας!! 
Τέλος, ρωτάνε και τον Ορθόδοξο πώς μοιράζουν κι'αυτοί τα λεφτά της εκκλησίας: 
Και απαντά άνετα ο Ορθόδοξος: 
- Ε, και εμείς κάτι παρόμοιο κάνουμε: Πετάμε το μαγκάλι με τα χρήματα ψηλά κι'όσα πιάσει ο Θεός είναι δικά του, όσα πάλι πέσουν κάτω στη γη είναι δικά μας!!
kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου