Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

Αυτός ο άντρας έγινε πάμπλουτος από μια απλή ιδέα [εικόνες]

Πώς αυτός ο άντρας έγινε πάμπλουτος από μια απλή ιδέα [εικόνες]Μπορεί η περίφημη τροχήλατη τσάντα, να τον οδήγησε μέχρι τις αίθουσες των δικαστηρίων, ωστόσο πρόκειται για μια πατέντα που ...
αγαπήθηκε από τα παιδιά, φέρνοντας στην τσέπη του Rob Law κέρδη ύψους 7 εκατομμυρίων λιρών το χρόνο.

Το «Trunki» όπως ονομάζεται το καινοτόμο προϊόν είναι μια βαλίτσα με ρόδες και ιμάντα, που φοριέται σαν τσάντα και προσφέρει απόλαυση στα παιδιά που το χρησιμοποιούν σαν αυτοκινητάκι.
Μέχρι τώρα ο Law έχει πουλήσει 2 εκατομμύρια «Trunki», έχοντας οδηγηθεί μέχρι το δικαστήριο όταν μια οικογένεια κατηγόρησε την εταιρεία ότι ο ιμάντας έσπασε προκαλώντας τραυματισμό. Οπως αποδείχτηκε το περιστατικό συνέβη σε μια διαδήλωση κι έτσι ο Law αποχώρησε από το δικαστήριο πανηγυρικά για να επιστρέψει τέσσερα χρόνια αργότερα διεκδικώντας την κατοχύρωση της πατέντας του.
Βλέποντας την τρομερή επιτυχία του «Trunki», η αντίπαλη εταιρία PMS International Limited εισήγαγε στην αγορά ένα νέο προϊόν, το «Kiddee» οποίο έμοιαζε τρομακτικά με το «Trunki». Οπως ανέφερε η εταιρία πρόκειται για ένα διαφορετικό προϊόν καθώς είναι πιο κομψό, με στρογγυλεμένες γωνίες λιγότερο στιλιζαρισμένο. Δυστυχώς για τον πρωτοπόρο Rob Law το δικαστήριο δικαίωσε την αντίπαλη εταιρεία υποστηρίζοντας πως ο σχεδιασμός του αντίπαλου προϊόντος όντως διαφέρει κάνοντας τον πρώτο δημιουργό να ρίξει τις τιμές στην ευρωπαϊκή αγορά απαντώντας στο ανταγωνιστικό χτύπημα.
Πάντως το καινοτόμο προϊόν που πολλοί ονομάζουν «ροντέο» τιμήθηκε με το πρώτο βραβείο καινοτομίας.
Πώς αυτός ο άντρας έγινε πάμπλουτος από μια απλή ιδέα [εικόνες]
Πώς αυτός ο άντρας έγινε πάμπλουτος από μια απλή ιδέα [εικόνες]
Πώς αυτός ο άντρας έγινε πάμπλουτος από μια απλή ιδέα [εικόνες]
Πώς αυτός ο άντρας έγινε πάμπλουτος από μια απλή ιδέα [εικόνες]


kikiri-kou.blogspot.com
gkourou.com
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...