2018/12/02

Ο πιο γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να ξεπαγώνετε τα φαγητά σας



Βάζοντάς τα κάτω από το κρύο τρεχούμενο νερό της βρύσης. 



Αν θέλετε να κάνετε οικονομία στο νερό και να μικρύνει ο χρόνος αναμονής μέχρι και 1/3 πρέπει να τοποθετήσετε το κατεψυγμένο τρόφιμο σε έναν αλουμινένιο δίσκο ή τηγάνι.

Το αλουμίνιο είναι ένας καλός αγωγός θερμότητας και θα αντλήσει θερμότητα από το γύρω περιβάλλον την οποία θα διοχετεύσει στο φαγητό.

Λειτουργεί τόσο σε κατεψυγμένα κρέατα, όσο και οποιοδήποτε άλλο κατεψυγμένο τρόφιμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου