Τα 7 πιο δημοφιλή ονόματα σκύλων. The 7 most popular dog names

a-lot-of-dogs1. Μπάντι
Το «Μπάντι» σημαίνει «φιλαράκος», οπότε είναι ιδανικό για την ονοματοδοσία του αγαπημένου σας σκύλου. Είναι γλυκό και κατάλληλο για όλες τις ράτσες. Να θυμίσουμε ότι μετά την ταινία «Air Bud», το όνομα αυτό έγινε ακόμη πιο δημοφιλή.
2. Μόλι
Το «Μόλι» θα λέγαμε ότι είναι το θηλυκό ισοδύναμο του «Μπάντι». Είναι τόσο γλυκό όνομα που πραγματικά είναι κατάλληλο για μικρά αλλά και μεγάλα μεγέθη σκύλων. Είτε έχετε ένα Τσιουάουα, είτε έχετε ένα Ροτβάιλερ, το «Μόλι», θα πρέπει σίγουρα να είναι υποψήφιο στη λίστα των πιθανών ονομάτων.
3. Ντιούκ
Ντιούκ = Δούκας. Είναι ένα πολύ κλασικό όνομα και ταιριάζει περισσότερο σε ράτσες μεγαλόσωμες όπως είναι τα Λαμπραντόρ Ριτρίβερ. Ωστόσο αν έχετε ένα μικρόσωμο σκυλάκι με έντονο βασιλικό χαρακτήρα όπως το Γιορκσάιρ Τεριέ, τότε μην το σκέφτεστε καθόλου, το όνομα του πάει γάντι. Βέβαια, το θηλυκό μπορείτε να το ονομάσετε «Duchess» ή «Δούκισσα».
4. Λόλα
Αν ψάχνετε για θηλυκό όνομα σκύλου, το «Λόλα» θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή. Είναι ένα από τα πιο trendy ονόματα για κατοικίδια. Είναι αρκετά διασκεδαστικό και χαριτωμένο όνομα. Το σίγουρο είναι ότι θα φέρει χαμόγελα στην παρέα σας κάθε φορά που θα σας ακούνε να προσφωνείται έτσι το κατοικίδιο σας.
5. Λούσι
Ένα άλλο δημοφιλές όνομα για θηλυκό σκύλο είναι το «Λούσι». Αυτό το παιχνιδιάρικο όνομα κατά πάσα πιθανότητα θα παραμείνει δημοφιλή για πολλά χρόνια ακόμα.
6. Σαμψών
Αν έχετε ένα δυνατό και μεγάλο σκύλο και θέλετε να του δώσετε ένα όνομα δυναμικό, τότε η πιο καλή επιλογή είναι το «Σαμψών». Το όνομα αυτό συνδέεται με τη δύναμη, καθώς και τα μακριά μαλλιά. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για σκύλους με μακριά χαίτη, όπως είναι το Μπομπτέιλ (Παλιό Αγγλικό Τσοπανόσκυλο). Από την άλλη, αν διαθέτετε χιούμορ θα μπορούσατε να ονομάσετε έτσι το μικροσκοπικό σας σκυλάκι.
7. Μπέλλα
Το «Μπέλλα» είναι ιταλική λέξη και σημαίνει «όμορφη». Κατάλληλο για τα εντυπωσιακά Βαϊμαράνερ ή για τα χαριτωμένα Πομεράνιαν.


kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου