Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

ΜΑΘΕ τις 5 κατάλληλες στιγμές για το καλύτερο σ3ξ


H κατάλληλη στιγμή γι το καλύτερο σεξ  
Ο σωστός συγχρονισμός και το κατάλληλο τάιμινγκ είναι σημαντικό ακόμα και στο σ3ξ!

Θέλεις ένα σούπερ γουάου οργασμό;
Φυσικά, κάθε οργανισμός και κάθε κόλπος κατ' επέκταση είναι διαφορετικός. Φυσικά, κάθε πέος κάνει διαφορετική δουλειά και κάθε ζευγάρι διαθέτει άλλο πάθος για σεξ. Πάρα ταύτα, η ημέρα που θα μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες για έναν οργασμό χωρίς προηγούμενο, είναι η ημέρα πριν την περίοδό σου.
Η κυκλοφορία του αίματος που γίνεται πιο έντονη στην μικρή σου περιοχή, κάνει την μήτρα πιο βαριά και τις συσπάσεις της πιο έντονες τη στιγμή του οργασμού και όλοι οι ιστοί γίνονται πιο ευερέθιστοι!
Θέλεις να τον ξετρελάνεις:
Το πρωί εκείνος ξυπνά με στύση. Έχεις σκεφτεί πόσες φορές έχεις εκμεταλλευθεί την πρωινή του όρεξη; Κάντο! Βάλε το ρολόι να χτυπήσει δέκα λεπτά νωρίτερα και ξύπνησέ τον με στοματικό. Άσε που θα το διασκεδάσεις κι εσύ, γιατί όσο μεγαλώνουμε, τόσο πιο κουρασμένες νιώθουμε, οπότε τόσο λιγότερο μπρίο διαθέτουμε για νυχτερινές τρελίτσες.
Θέλεις να νιώθεις σούπερ σεξι και γεμάτη αυτοπεποίθηση:
Κάνε σεξ μετά το γυμναστήριο. Έρευνα του Πανεπιστημίου της Φλόριντα αποκάλυψε πως οι άνθρωποι που βγαίνουν από το γυμναστήριο μετά από προπόνηση, νιώθουν πιο σέξι, ακόμα κι αν δεν έχουν χάσει ούτε γραμμάριο λίπους. Κρίμα να ξοδέψεις αυτή την αυτοπεποίθηση κάνοντας σεξ με τα φώτα κλειστά. Και ξέρεις καλά πως αν εσύ νιώθεις πιο σέξι και επιθυμητή, θα του περάσεις εύκολα το μήνυμα.
Θέλεις το σεξ να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.
Περίμενε την επόμενη αργία. Όταν οι εργασιακές υποχρεώσεις φθίνουν, ανοίγει σύμφωνα με έρευνες η όρεξη για σεξ. Κι αν το σκεφτούμε και απλά, όταν δεν έχεις το ρολόι να σε κυνηγάει, δεν έχεις και την υποχρέωση να ολοκληρώσεις γρηγορότερα. Σε περιόδους αργίας, εύκολα μπορείς να χτίσεις τη σεξουαλική σας λίμπιντο από το πρωί με ένα φιλί και χάδι στο αυτάκι και να συνεχίσεις το παιχνίδι όλη μέρα.
Θέλεις να μην πονάς.
Αν ξεπεράσεις το τεχνικό θέμα του σεξ στην περίοδο, έχε υπόψη πως η επαφή μπορεί να μειώσει τις κράμπες που νιώθεις. Ο οργασμός και οι συσπάσεις τις μήτρας, βοηθούν να παράγεται η ντοπανίνη, η ορμόνη που σε βοηθά να νιώθεις χαρούμενη και χαλαρή.


kikiri-kou.blogspot.com

Οι 5 κατάλληλες στιγμές για το καλύτερο σεξ

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...