Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση του οικογενειακού επιδόματος ΟΓΑ 2014; ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014; ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014; ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2014; ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΟΥΝ ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2014; ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩΘΕΙ το ειδικό επίδομα τριτέκνων-πολυτέκνων ΓΙΑ ΤΟ 2014;

oga -ΟΓΑ


ΟΓΑ: Αλλάζει ο τρόπος καταβολής οικογενειακών επιδομάτων. ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ Η ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

oga -ΟΓΑΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ...Αλλάζει ο τρόπος καταβολής του επιδόματος τέκνου και του πολυτεκνικού επιδόματος, βάσει κοινής απόφασης των υπουργών Οικονομικών και Εργασίας η οποία δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, (ΦΕΚ Β” 701/20-03-2014).


Διαβάστε περισσότερα »
kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...