Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για εκμάθηση ξένης γλώσσαςΑν πιστεύετε ότι η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας είναι βαρετή είστε τελείως γελασμένοι. Έχοντας τα smartphones μπει για τα καλά στην ζωή μας δίνεται η ευκαιρία να γίνουμε και εμείς smarties. Μιας και αναμένουμε το καλοκαίρι και τους εκατομμύρια τουρίστες στη χώρα μας γιατί να χρησιμοποιείτε το κινητό μόνο για να σερφάρετε στο ιντερνετ και να ενημερώνεστε ενώ μπορείτε να μάθετε κάποια ξένη γλώσσα;
Η εκμάθηση νέας γλώσσας είναι τόσο εύκολη όταν έχετε αυτές τις εφαρμογές να σας βοηθάνε σε κάθε βήμα. Αυτές οι εφαρμογές όχι μόνο θα σας βοηθήσουν  να αναπτύξετε το λεξιλόγιό και τη γραμματική σας, αλλά να βελτιώσετε την προφορά σας και τις δεξιότητες ακρόασης μέσω διαφόρων μαθημάτων και κουίζ. Οι περισσότερες από τις εφαρμογές διαθέτουν ακουστικό κείμενο που προφέρει τις φράσεις και λέξεις  έτσι ώστε να τα μάθετε σωστά. Με αυτές τις δωρεάν εφαρμογές για smartphones μπορείτε επίσης σε απευθείας σύνδεση να μεταφράσετε φράσεις μεταξύ διαφορετικών γλωσσών και ορισμένες εφαρμογές διαθέτουν την ικανότητα να ζητήσει μετάφραση από φυσικούς ομιλητές της γλώσσας.
Εδώ είναι οι 10 Android GOOGLE εφαρμογές που μπορούν να βελτιώσουν την επικοινωνία σας σε οποιαδήποτε ξένη γλώσσα.
50_lingu
1.  50 languages
Αυτή η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 40 γλώσσες με 1600 συνδυασμούς γλωσσών. Η εφαρμογή περιλαμβάνει πάνω από 100 μαθήματα για να μάθετε ξένες γλώσσες με ήχο και υποστήριξη κειμένου για την ενίσχυση της μαθησιακής εμπειρίας σας. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τον ήχο από 50languages.com και να μαθαίνετε offline οπουδήποτε.
Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play
babel
2. Babbel – learn languages

Η εφαρμογή σας επιτρέπει να μάθετε 13 γλώσσες μέσα από την ποικιλία μαθημάτων που προσφέρει. Η εφαρμογή υποστηρίζει  ακρόαση, γραφή και ομιλία που βοηθάνε στην εκμάθηση του λεξιλογίου. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης ασκήσεις γραμματικής, προφοράς και όπως σε κάθε σχολείο έτσι και εδώ η εφαρμογή εξετάζει την πρόοδο σας, πληρώνοντας μία μηνιαία ή ετήσια συνδρομή.
Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play
ling
3. iLingQ Language Learning
Αυτό το app σας επιτρέπει να μελετήσετε μαθήματα ξένης γλώσσας σε λειτουργία χωρίς σύνδεση. Η εφαρμογή έρχεται με ενσωματωμένο αναγνώστη που μπορεί να διαβάσει τα μαθήματα για σας. Μπορείτε να σημειώσετε τους όρους και τις φράσεις στο μάθημά σας. Η εφαρμογή είναι συνδεδεμένη με λογαριασμό iLingQ και συγχρονίζει οποιαδήποτε δραστηριότητα εκτός σύνδεσης.
Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play
123
4. Courses123- Language Learning

Αυτή η εφαρμογή μπορεί να σας διδάξει 5 διαφορετικές γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ιταλικά. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ταινίες, εικονογραφημένα μαθήματα, κάρτες flash, διαλόγους, λεξιλόγιο και κουίζ που σας βοηθάνε να μάθετε αποτελεσματικά και με ευκολία.
Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play
tourist
5. Tourist Language learn and speak
Αν σας αρέσουν τα ταξίδια σίγουρα αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς. Αυτή σας βοηθάει να μεταφράσετε φράσεις ή προτάσεις από τη μία γλώσσα στην άλλη. Με το eSpeak ή Pico TTS που έχει τοποθετηθεί στο app σας βοηθά να πάρετε την καλύτερη μετάφρασή σε ήχο. Η εφαρμογή περιλαμβάνει τη μετάφραση από την μητρική γλώσσα στη γλώσσα της χώρας που ταξιδεύουμε. Ο προσωπικός σας μεταφραστής είναι στο τσεπάκι σας.
Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play
duolingo
6. Duolingo- Learn languages free
Αυτή η εφαρμογή θα σας διδάξει ισπανικά, γαλλικά, γερμανικά, πορτογαλικά, ιταλικά και αγγλικά. Η εφαρμογή σας παρέχει μια διασκεδαστική εμπειρία μάθησης, με την μικρή κουκουβάγια να μεγαλώνει σε κάθε σωστή απάντηση και σε κάθε λάθος να χάνει ζωή. Επίσης μπορείτε με αυτή την εφαρμογή να παρακολουθείτε την πρόοδό σας.
Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play
openlanguage
7. OpenLanguage
Η εφαρμογή υποστηρίζει εκπαιδευτικό υλικό για Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Αραβικά και Ρωσικά. Όλα τα μαθήματα εκμάθησης βασίζονται σε διάλογο με τους εκπαιδευτικούς που παρουσιάζουν τα μαθήματα. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης προσωπικό λεξιλόγιο που βοηθά τους χρήστες να ελέγξουν τι έχουν μάθει..
Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play
mango
8. Mango languages for libraries
Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να γίνετε <<Google translate>> μαθαίνοντας πάνω από 30 ξένες γλώσσες. Η εφαρμογή επικεντρώνεται στο λεξιλόγιο, την προφορά, τη γραμματική και τον πολιτισμό για αποτελεσματική επικοινωνία.
Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play
phrasebook
9. Phrasebook – Learn languages
Η εφαρμογή αυτή σας βοηθά να μάθετε 8 διαφορετικές γλώσσες με διαφορετική προφορά, να διαχειρίζεστε αγαπημένες φράσεις, να αναζητείτε για φράσεις και λεξιλόγιο σε offline λειτουργία. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης πολλαπλή επιλογή για μετάφραση σε διάφορες γλώσσες.
Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Play
lingapp
10. Linqapp- Languages Assistance
Η εφαρμογή αυτή λύνει το πρόβλημα επικοινωνίας,  μέσω των φυσικών ομιλητών δωρεάν και άμεσα. Αντί  να έχουμε  αυτοματοποιημένη μετάφραση, απαντούν φυσικοί ομιλητές στη γλώσσα που επιθυμούμε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους για τα ζητήματα που σχετίζονται με τη γλώσσα, να βγάλετε μια φωτογραφία ή να εγγράψετε τον ήχο, να κάνετε οποιαδήποτε ερώτηση και να πάρετε άμεση βοήθεια από τους φυσικούς ομιλητές.
Διαθέσιμη: Δωρεάν στο Google Playkikiri-kou.blogspot.com

Οι 10 καλύτερες εφαρμογές για εκμάθηση ξένης γλώσσας

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...