Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016

ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ; ΓΙΑΤΙ Ο "ΚΟΥΒΑΣ" ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ;


 

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ;
Παίζουμε χρήματα που χρειαζόμαστε. Χρήματα που προορίζονταν για το ενοίκιο, για την κάλυψη πρώτων αναγκών και για την καθημερινότητά μας δεν πρέπει να ρισκάρονται σε ένα χόμπυ όπως είναι το στοίχημα. Βάζοντας στην άκρη ένα συγκεκριμένο ποσό χρημάτων εξαρχής, δε θα έχουμε την ψυχολογική πίεση ότι διακινδυνεύουμε τον οικογενειακό προϋπολογισμό.


Στοιχηματίζουμε χωρίς λόγο. Πόσες φορές ξεκινάμε να ασχοληθούμε με το βραδινό στοίχημα, μόνο και μόνο για να διαπιστώσουμε ότι διεξάγονται μόνο λίγοι αγώνες σε ένα πρωτάθλημα για το οποίο δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα. Όσο αποφασισμένοι κι αν είμαστε να παίξουμε, οφείλουμε να κλείσουμε τον υπολογιστή. Υπάρχει πάντα η επόμενη μέρα με περισσότερες ευκαιρίες.

Ακολουθούμε τα προγνωστικά άλλων τυφλά. Η online μελέτη φόρουμ και blogs με τα τελευταία προγνωστικά αγώνων επικροτείται, αλλά μέχρι ένα βαθμό. Είναι στη δικιά μας κρίση να αποφασίσουμε εάν μας έπεισαν τα επιχειρήματα του tipster, πριν στοιχηματίσουμε σύμφωνα με την πρόβλεψή του. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο μάλιστα ο tipster να μην ακολουθεί ούτε ο ίδιος τα προγνωστικά του.


Επηρεαζόμαστε από προηγούμενα αποτελέσματα. Ένα πρόσφατο σερί χαμένων στοιχημάτων αναμφισβήτητα θα κλονίσει την αυτοπεποίθησή μας και θα μας αναγκάσει να στοιχηματίσουμε πιο φοβισμένα. Αντίστροφα, μια πολύ καλή επίδοση θα επηρεάσει το στοίχημά μας, παίζοντας πιο επικίνδυνα.


Αυξομειώνουμε τα πονταρίσματα χωρίς σύστημα. Συνήθως τα πονταρίσματα πρέπει να είναι ισόποσα μέχρι να αυξηθεί το κεφάλαιό μας ή εφόσον ακολουθούμε περίπλοκα συστήματα πονταρίσματος όπως είναι το κριτήριο Kelly. Σε άλλη περίπτωση, όπως για παράδειγμα για να πάρουμε πίσω τα χαμένα στοιχήματα, η αυξομείωση του στοιχήματος οδηγεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα για τη μέθοδό μας.

Δεν καταγράφουμε τις επιδόσεις μας. Η παρακολούθηση των στοιχημάτων μας και πώς αυτά αποδίδουν σε βάθος χρόνου βοηθάει στην βελτίωσή μας ως παίκτες στοιχήματος, πέρα της άμεσης χρηστικότητας όσον αφορά την αποτελεσματικότητα ενός συστήματος στο στοίχημα. Συχνά μάλιστα θα είναι και η αφορμή για να κατανοήσουμε πόσο ακριβό χόμπυ είναι το στοίχημα.

Στοιχηματίζουμε εκνευρισμένοι. Είτε μια προσωπική διαμάχη ανάμεσα σε φίλους, είτε ένας οικογενειακός καβγάς, οτιδήποτε μπορεί να μας έχει εκνευρίσει οπωσδήποτε θα πρέπει να μας έχει αποτρέψει από το να ανοίξουμε τον υπολογιστή και να παίξουμε κάποιο στοίχημα online. Ένας μοναχικός περίπατος θα μας γλυτώσει χρήματα και θα βοηθήσει να βρούμε την ηρεμία μας.

Στοιχηματίζουμε σε αθλήματα που δεν γνωρίζουμε. Θυμάμαι προσωπικά όταν προσπαθούσα να εκμεταλλευτώ τις διαφορές των αποδόσεων μεταξύ bookmakers, μια τακτική που είναι γνωστή ως arbitrage. Το στοίχημα που με έκανε να εγκαταλείψω το arbing ήταν ένας αγώνας golf, όταν με τρόμο διαπίστωσα ότι στη δεύτερη εταιρία στοιχημάτων που θα έπαιζα το δεύτερο στοίχημά μου, προσφερόταν η ισοπαλία ως σημείο, κάτι που δε συνέβαινε στην πρώτη εταιρία. Αν και η πιθανότητα της ισοπαλίας ήταν μικρή, εντούτοις προτίμησα να ολοκληρώσω το arbitrage με ζημία καλύπτοντας κι εκείνο το σημείο. Το αποτέλεσμα ήταν οδυνηρό, δεδομένου ότι στο argitrage τα πονταρίσματα είναι μεγάλα.

Στοιχηματίζουμε χωρίς αυτοσυγκέντρωση. Πόσες φορές δεν έχει τύχει στο ανταλλακτήριο της Betfair να συμπληρώσουμε το ποντάρισμα στο πεδίο της απόδοσης, και την απόδοση στη θέση του πονταρίσματος. Κι αν μιλάμε για απόδοση του 1.50 μικρό το κακό. Εάν όμως μιλάμε για απόδοση 500, τότε ενδέχεται να στοιχηματίσουμε 500 ευρώ σε 10.0 απόδοση, αντί για 10 ευρώ σε 500.0 απόδοση. Παρομοίως να παίξουμε το σημείο του ημιχρόνου αντί για το τελικό σημείο. Λάθη που σίγουρα κοστίζουν.

Στοιχηματίζουμε χωρίς σύγκριση αποδόσεων. Ένα στοίχημα σε απόδοση 2.00 ίσως είναι ευκαιρία, το ίδιο στοίχημα σε απόδοση 1.70 είναι χαμένα χρήματα. Το στοίχημα σε μία μονάχα εταιρία στοιχημάτων επειδή είναι η αγαπημένη μας δεν αποτελεί δικαιολογία. Οι αποδόσεις είναι σαν τις λαϊκές αγορές, βγείτε και ψωνίστε την καλύτερη. Διαβάστε πόσο σημασία έχει η σύγκριση αποδόσεων στο στοίχημα!

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ... ΠΑΙΖΕΙΣ!

ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΩΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟ.

ΟΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΜΠΥΡΑ, ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΣΑΣ. 

ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ.

ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ.kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...