Τι δώρο θέλουν οι γυναίκες για του Αγίου Βαλεντίνου; Πραγματικά θα εκπλαγείτε!


Αναρωτιέστε τι δώρο να κάνετε στην αγαπημένη σας του Αγίου Βαλεντίνου; Πρόσφατη έρευνα απαντάει...

στην απορία χιλιάδων ανδρών, ωστόσο η απάντηση ακούγεται πραγματικά απίστευτη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail ένα συντριπτικά μεγάλο ποσοστό των γυναικών, όχι μόνο δε θέλουν αγάπες και καρδούλες για την ημέρα των ερωτευμένων, αλλά προτιμούν να κάνουν... επέμβαση!

Για την ακρίβεια, στην έρευνα που πραγματοποίησε το Good Surgeon Guide, ένα 78% των γυναικών που ρωτήθηκαν, θέλουν για δώρο του Αγίου Βαλεντίνου ένα Botox. Επίσης ένα 15% ακόμη αναφέρει ότι μπορεί να μη σκεφτόταν να το ζητήσει ως πρώτο δώρο, αλλά σίγουρα θα ενθουσιαζόταν με κάτι τέτοιο.

Ωστόσο, στο αντίθετο άκρο του φάσματος , οι γυναίκες θα εκνευρίζονταν να πάρουν ως δώρο αποτρίχωση με λέιζερ, ή πρόγραμμα σύσφιξης του δέρματος και των ποδιών.

Πώς όμως θα ξέρουμε τι θέλει μία γυναίκα χωρίς να την προσβάλλουμε άθελα μας με το δώρο μας; Οπως αναφέρουν οι ερευνητές που πραγματοποίησαν το γκάλοπ: «Προτείνουμε στους άνδρες που επιλέγουν να δωρίσουν καλλυντικές θεραπείες για του Αγίου Βαλεντίνου να καταλάβουν πώς το δώρο μπορεί να κάνει αίσθηση σύντροφό τους , ειδικά αν είναι έκπληξη. Ωστόσο καλό είναι να ψαρέψετε τη σύντροφό σας σχετικά με το τι έχει ανάγκη, ώστε να βεβαιωθείτε ότι είναι κάτι που θέλει πραγματικά.»kikiri-kou.blogspot.com
iefimerida.gr - Τι δώρο θέλουν οι γυναίκες για του Αγίου Βαλεντίνου; Πραγματικά θα εκπλαγείτε!
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...