Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

pixlr.com δωρεάν online προγράμματα επεξεργασίας εικόναςΤο Pixlr είναι online πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων της Autodesk, που μπορώ να πω με βεβαιότητα σε πολλές περιπτώσεις αφήνει πίσω του ακόμα και ...

μεγάλα πακέτα σχεδίασης και το πιο σημαντικό είναι εντελώς δωρεάν και το μόνο που χρειάζεται είναι ένας browser για να τρέξει. Δεν σε υποχρεώνει να φτιάξεις λογαριασμό ή να δώσεις στοιχεία σου με οποιονδήποτε τρόπο, μπορείς απλά να ανεβάσεις μια φωτογραφία και ν’ αρχίσεις να την δουλεύεις με το πλήρες σετ επαγγελματικών εργαλείων του.

Τo περιβάλλον εργασίας του μοιάζει αρκετά με αυτό του Photoshop και παρέχει layers, μάσκες, εφέ, πλήρες οπλοστάσιο εργαλείων, βουρτσών, γραμματοσειρών… Ξεχωρίζει για το φιλικό & λειτουργικό περιβάλλον εργασίας καθώς επίσης για την ταχύτητα του. Είναι ένα μικρό θαύμα!

Κύρια χαρακτηριστικά

  • Δυνατότητα εισαγωγής εικόνων από το PC σου ή μέσω διεύθυνσης URL.
  • Αποθήκευση στο desktop σου του τελικού αποτελέσματος.
  • Το πρόγραμμα είναι μεταφρασμένο στα ελληνικά και σε άλλες 28 γλώσσες.
  •  Υπάρχουν βασικά εργαλεία διόρθωσης όπως την περιστροφή την αποκοπή το μέγεθος της εικόνας και του καμβά.
  •  Υπάρχουν επίσης και εργαλεία επιλογής όπως το εργαλείο αποκοπής, το εργαλείο μετακίνησης, το εργαλείο μαρκίζας και τέλος το εργαλείο λάσου.
  • LAYERS! που δουλεύουν σωστά!
  • Πλήρες οπλοστάσιο από εργαλεία και εφέ
Δοκιμάστε το και πείτε μας τις εντυπώσεις σας.
Στο pixlr.com θα βρείτε επίσης ακόμα δυο δωρεάν προγράμματα!

Pixlr ExpressΤο Pixlr Express το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με τη βοήθεια μερικών βασικών εργαλείων καθώς και μιας μεγάλης ποικιλίας σε φίλτρα χρωμάτων και πλαισίων φωτογραφίας. Ιδανικό για τον αρχάριο χρήστη!
Δοκιμάστε το http://pixlr.com/express/

Pixlr-o-matic για Android, iPhone, online και desktop!


Μετατρέψτε τις φωτογραφίες σας σε εντυπωσιακές ρετρό εικόνες με αυτή την πολύ εντυπωσιακή εφαρμογή. Με το Pixlr o Matic μπορείτε πολύ εύκολα να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας, να βάλετε ειδικά φίλτρα, εφέ φωτισμού και άλλα πολλά σε τρία απλά βήματα και βέβαια αν επιθυμείτε να κάνετε άμεσο διαμοιρασμό σε social ιστοσελίδες. Με 25.000 πιθανούς συνδυασμούς, καμία φωτογραφία σας δεν θα είναι ίδια και το σίγουρο είναι πως θα εντυπωσιάσετε φίλους και όχι μόνο με τα αποτελέσματα που θα έχετε.


Το Pixlr o Matic είναι διαθέσιμο για Android καθώς και για iPhone
Επίσης μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε online ή να το κατεβάσετε στο PC σας


kikiri-kou.blogspot.com

 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...