Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Σ3ξ: Τι να προσέχετε όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι

Όσο κι αν επιδιώκετε να διαχωρίζετε τον ρόλο σας ως γονείς από αυτόν ως εραστές, πάντα υπάρχουν στιγμές που οι δύο ρόλοι περιπλέκονται προκαλώντας αμηχανία. Υπάρχουν, ωστόσο, ορισμένοι σαφείς κανόνες αναφορικά με το τι να προσέχετε στις ερωτικές σας στιγμές, αν έχετε παιδιά (που βρίσκονται στο σπίτι).Με το μωρό στο κρεβάτι

Αν συνηθίζετε να κοιμάστε με το μωρό σας στο κρεβάτι το σεξ είναι δύσκολη υπόθεση. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το να κάνετε σεξ παρουσία του μωρού σε γενικές γραμμές δεν είναι καλή ιδέα, κυρίως για λόγους σωματικής ασφάλειας. Ωστόσο, η δρ. Michele Borba λέει ότι αν το μωρό είναι μικρότερο των 6 μηνών, και εφόσον είστε προσεκτικοί, δεν έχετε λόγο να αισθάνεστε άβολα, καθώς, και να ξυπνήσει, δεν θα καταλάβει καθόλου τι συμβαίνει. Το καλύτερο, βέβαια, είναι τη στιγμή εκείνη να το μεταφέρετε στην κούνια του.

Αν το παιδί είναι μεγαλύτερο του ενός έτους

Ένα παιδάκι ενός-ενάμιση έτους μπορεί να θεωρήσει πως οι γονείς του παίζουν αν τους δει να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται, ενώ ένα παιδί μεγαλύτερο των δύο ετών μπορεί να τρομάξει από τις ερωτικές περιπτύξεις των γονιών του. Για παράδειγμα, αν το παιδί δει τον μπαμπά πάνω από τη μαμά, ακόμα και ντυμένους, μπορεί να νομίσει ότι ο μπαμπάς πονάει τη μαμά. Οι ειδικοί λένε, λοιπόν, ότι στις περιπτώσεις αυτές είναι προτιμότερο να περιμένετε είτε να κοιμηθεί το παιδί είτε να αφοσιωθεί σε ένα παιχνίδι, σε άλλο δωμάτιο, και εσείς να κατευθυνθείτε στο δικό σας, κλείνοντας την πόρτα. Από την άλλη, βέβαια, το κατά πόσο θα απολαύσετε το σεξ έχοντας την έγνοια του παιδιού, το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να εμφανιστεί, είναι κάτι που θα πρέπει να σκεφτείτε...

Παιδί σε προσχολική ηλικία

Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορεί να εμφανιστούν στην κρεβατοκάμαρά σας ανά πάσα στιγμή, ακόμα στις 3 τα ξημερώματα, όταν εσείς πιστεύετε ότι κοιμούνται βαριά. Οι ειδικοί λένε πως τα παιδιά αυτής της ηλικίας δεν πρέπει να βρίσκονται παρόντα όταν οι γονείς τους κάνουν σεξ, κυρίως γιατί δεν υπάρχει λόγος να έχουν τέτοιες εικόνες που πιθανώς προκαλέσουν δύσκολα στο να απαντηθούν ερωτήματα. Τα παιδιά θα πρέπει να καταλάβουν ότι, όπως και εκείνα, έτσι και οι γονείς έχουν τον προσωπικό τους χώρο, στον οποίον για να μπουν θα πρέπει πρώτα να ρωτήσουν. Αν το παιδί τύχει να βρεθεί μπροστά σε μία τέτοια σκηνή, αποφύγετε να το κάνετε μεγάλο θέμα και να πανικοβληθείτε, καθώς θα δώσετε στο παιδί την εντύπωση ότι το σεξ είναι κάτι ανήθικο ή απαγορευμένο. Είναι προτιμότερο να εξηγήσετε στο παιδί ότι κάνετε κάτι που κάνουν μόνο οι μεγάλοι, οι μαμάδες με τους μπαμπάδες, και ότι θα το ξανασυζητήσετε όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα. Σε κάθε περίπτωση, φροντίστε και εσείς να κλειδώνετε την πόρτα της κρεβατοκάμαράς σας ή έστω να έχετε τα φώτα χαμηλωμένα και μία ρόμπα κοντά σας.

Παιδιά μεγαλύτερων ηλικιών

Ανάλογα με την ηλικία τους τα παιδιά μπορεί να έχουν τη δική τους, διαφορετική ερμηνεία για το σεξ και σε περίπτωση που σας «πιάσουν» στα πράσα θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερες εξηγήσεις, λέγοντας, για παράδειγμα, ότι «η μαμά και ο μπαμπάς ήθελαν να μείνουν λίγο μόνοι τους, θέλεις να το συζητήσουμε αργότερα;». Αν το παιδί σας φανεί τρομαγμένο από την εικόνα που θα αντικρύσει πείτε του «συγνώμη αν σε τρομάξαμε, δεν χρειάζεται να φοβάσαι, η μαμά και ο μπαμπάς αγαπιούνται». Όπως και παραπάνω ισχύει και εδώ ότι θα πρέπει να είστε διακριτικοί και να αποφύγετε, όπως μπορείτε, να σας δει το παιδί να κάνετε σεξ. Η πόρτα της κρεβατοκάμαράς σας, ειδικά όταν έχετε μεγαλύτερα παιδιά, πρέπει να είναι πάντα κλειστή και κλειδωμένη κατά τις ερωτικές σας στιγμές.

Τι άλλο να προσέξετε:

Το να συνεχίζετε να έχετε ενεργή σεξουαλική ζωή με τον σύντροφό σας ακόμα κι αν τα παιδιά έχουν μεγαλώσει είναι σπουδαίο για την καλή σας σχέση. Είναι, όμως, ακόμα πιο σπουδαίο να μεγαλώνουν τα παιδιά σε ένα υγιές και ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο έχετε δικαίωμα όλοι να διατηρείτε τις προσωπικές στιγμές, χωρίς να νιώθει κανείς άβολα με αυτές. Έτσι, πριν κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας, προσέξτε τα εξής:
-Ιδιωτικότητα: Από τη στιγμή που το μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι του και να έρθει στο δικό σας, η πόρτα του δωματίου σας όταν κάνετε σεξ θα πρέπει να είναι κλειστή και το παιδί θα πρέπει να μάθει να χτυπά πριν μπει.
-Ησυχία: Τα παιδιά μπορεί να νιώσουν άβολα ακούγοντας παράξενους ήχους από το δωμάτιο των γονιών τους. Φροντίστε, λοιπόν, να ελέγξετε ότι το κρεβάτι σας δεν τρίζει και δεν «χτυπά» στον τοίχο, δυναμώστε λίγο τη μουσική ή την ένταση της τηλεόρασης (αφού έχετε κλειδώσει την πόρτα) και προσπαθήστε και εσείς, όσο μπορείτε, να εκδηλώνεστε... χαμηλόφωνα!
-Κάνετε υπομονή μέχρι να κοιμηθούν (ή να πάνε στους παππούδες): Η ερωτική διάθεση μπορεί να σας έρθει ανά πάσα ώρα και στιγμή και μερικές αγκαλιές, μπροστά στα παιδιά, για να την εκφράσετε δεν είναι απαγορευτικές. Ωστόσο, είναι προτιμότερο, για να αποφύγετε στιγμές αμηχανίας, να περιμένετε να κοιμηθούν τα παιδιά ή -ακόμα καλύτερα- να μείνουν ένα βράδυ στην γιαγιά και στον παππού, προκειμένου να απολαύσετε με τον σύντροφό σας το σεξ όπως σας αξίζει!kikiri-kou.blogspot.com
Σεξ: Τι να προσέχετε όταν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι - See more at: http://www.mama365.gr/tag/4563/sex-kai-sheseis.html#sthash.UqtHfVoI.dpuf
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...