Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ωδή στις ΟΜΟΡΦΕΣ γυναικείες καμπύλες. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.


Tα τελευταία χρόνια το ανορεκτικό πρότυπο της πασαρέλας πέφτει αργά αλλά σταθερά από το βάθρο του...


Άκρως επικίνδυνο για την υγεία των περισσότερων γυναικών και πρακτικά ανέφικτο, έχει αρχίσει και χάνει από την επιτυχία του ανταγωνιστή του. Του υγιούς και αρκετά καμπυλόγραμμου προτύπου. 

Οι γυναίκες ανά τον πλανήτη βαρέθηκαν να προσπαθούν να μοιάσουν σε κορίτσια που είναι 1.80 και 50 κιλά, που για να παραμείνουν έτσι τρώνε μόνο αέρα κοπανιστό και καθαρτικά. Το μοντέλο «τα πάχη μου τα κάλλη μου» αντικαθιστά στην κορυφή το μοντέλο «σε λίγο θα είμαι ζωντανός σκελετός», δίνοντας έτσι αμέτρητη χαρά σε εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, διότι μπορούν επιτέλους να ταυτιστούν με αυτό που βλέπουν στα περιοδικά, άρα θα πάνε να αγοράσουν το προϊόν που διαφημίζεται. 

Ακόμη μεγαλύτερη χαρά όμως είναι αυτή των ανδρών διότι επιτέλους βλέπουν στα περιοδικά γυναίκες με καμπύλες, γυναίκες που μπορούν να φαντασιωθούν, γυναίκες σαν κι αυτές που έχουν παντρευτεί (Πηγή φωτογραφιών: complex.com). 

Δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες τα καλύτερα plus–size μοντέλα. 

Robyn Lawley
 

Marquita Pring
 

Tara Lynn
 

Anansa Sims
 

Candice Huffine
 

Ashley Graham
 

Fluvia Lacerda
 

Nadia Aboulhosn
 

Kaela Humphries
 

Lizzie Miller
 

ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΑ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΣΚΕΛΕΤΟΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΤΑ ΞΕΡΑΚΙΑΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ Η ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ ... ΛΑΙΜΟ!

kikiri-kou.blogspot.com
http://margaretcruzemark.blogspot.gr/
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...