Ποιο είναι το καλύτερο αφροδισιακό; Όχι αυτό που φαντάζεσαι…


Πολλοί πιστεύουν ότι το πιο αποτελεσματικό αφροδισιακό είναι κρυμμένο κάπου μέσα στην κουζίνα.


Τώρα βότανο είναι, λαχανικό, φρούτο ή ξηρός καρπός, δεν έχει σημασία. Κάποιο θα πιάσει, τελικά. Άλλοι πάλι ορκίζονται στα προκλητικά εσώρουχα, τη ρομαντική ατμόσφαιρα ή την αγωνία της αδρεναλίνης. Όμως οι ψυχολόγοι εκφράζουν μια διαφορετική γνώμη, η οποία ανατρέπει όλα τα γνωστά δεδομένα.
Σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, δεν υπάρχει καλύτερο αφροδισιακό από την υψηλού επιπέδου εμπιστοσύνη που πρέπει να έχουν μεταξύ τους οι δύο εραστές. Όποιος δεν το πιστεύει (ή δεν το έχει δοκιμάσει), τα παράπονά του στους ερευνητές…


kikiri-kou.blogspot.com
 Golden Magazine
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

1 σχόλιο:

  1. Δεν ξέρω εάν είναι το καλύτερο αλλά σίγουρα είναι από τα κορυφαία αφροδισιακά:

    Κορντισεπς.

    Ιδιαίτερα εδραιωμένο & δημοφιλές στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή