Ποιές γυναίκες είναι … άπιστες;


 
Ποιές γυναίκες είναι … άπιστες; Η επιστήμη το ανακάλυψε και αυτό.

Δεν θα πιστέψετε ποιό είναι το κύριο χαρακτηριστικό τους!

Μία στις έξι παραδέχτηκε ότι απάτησε το σύντροφό της Όλοι έχουμε δει την περίφημη σκηνή του οργασμού στην ταινία «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι» με τη Μεγκ Ράιαν να… δίνει ρέστα μέσα σε ένα εστιατόριο.


(Για όσους δεν τη θυμάστε, ή απλά θέλετε να την ξαναθυμηθείτε μπορείτε απλά να πατήσετε το “play” στο παρακάτω βίντεο).

Σκοπός της να αποδείξει στον Χάρι ότι ορισμένες γυναίκες μπορούν να προσποιηθούν τόσο καλά ότι φτάνουν στην κορύφωση κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, που ένας άντρας δε μπορεί να καταλάβει αν συμβαίνει στην πραγματικότητα ή όχι.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που επικαλείται η Daily Mail, το να προσποιείται κανείς «ικανοποίηση» όταν βρίσκεται σε μια σχέση δεν είναι καλό, για πολλούς λόγους.

Ένας από αυτούς είναι γιατί οι γυναίκες που προσποιούνται ότι φτάνουν σε οργασμό, εμφανίζουν περισσότερες πιθανότητες να απατήσουν το σύντροφό τους.

Σύμφωνα δε, με την ίδια έρευνα, οι γυναίκες προσποιούνται ότι έχουν οργασμό σχεδόν στο ένα πέμπτο των σεξουαλικών τους συνευρέσεων, στην προσπάθειά τους να… «αναπτερώσουν» το ηθικό του συντρόφου τους.

Στην έρευνα συμμετείχαν 138 φοιτήτριες και 121 φοιτητές, οι οποίοι είχαν σχέση και απώτερος σκοπός της ήταν να ανακαλύψει αν οι άνθρωποι που είναι σεξουαλικά ικανοποιημένοι μέσα σε μια σχέση, θα απατήσουν το σύντροφό τους ή όχι.

Οι φοιτητές που συμμετείχαν στην έρευνα έκαναν σεξ κατά μέσο όρο τρεις φορές την εβδομάδα και οι γυναίκες έφταναν σε κορύφωση το 61% των φορών αυτών, με το ποσοστό στους άντρες να είναι στο 70% των σεξουαλικών τους συνερεύσεων.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες προσποιούνται ότι φτάνουν σε οργασμό πολύ πιο συχνά απ’ ό,τι οι άντρες, σε ποσοστό 18% για κάθε φορά που κάνουν σεξ, με το αντίστοιχο στους άντρες να είναι μία στις 20 φορές.

Σχεδόν μία στις έξι γυναίκες που ρωτήθηκαν, παραδέχτηκαν ότι είχαν απατήσει το σύντροφό τους.

Το ποσοστό ήταν ακόμη υψηλότερο στους άντρες, με πάνω από το ένα τέταρτο (26%) να δηλώνει ότι δεν είχε παραμείνει πιστό στη σύντροφό του.

Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άντρες και οι γυναίκες που προσποιούνται ότι φτάνουν σε οργασμό, έχουν περισσότερες πιθανότητες να… συνευρεθούν ερωτικά και με άλλους ανθρώπους, πέραν των συντρόφων τους. Αντίθετα, η συχνότητα των (κανονικών) οργασμών, δε φάνηκε να επηρεάζει το αν κανείς θα ήταν άπιστος ή όχι, αλλά ότι οι άντρες ήταν περισσότερο πιθανό να μείνουν με μια σύντροφο, η οποία έφτανε σε οργασμό συχνά.

«Όσο περισσότερο προσποιείται μια γυναίκα, τόσο πιο πιθανό να έχει ήδη απατήσει και να το επαναλάβει στο μέλλον. Μάλιστα, το αν προσποιείται μια γυναίκα δείχνει πολύ περισσότερα για την πιθανότητα να μην παραμείνει πιστή, από το αν έχει πραγματικούς οργασμούς με το σύντροφό της» ανέφερε ο Dr Justin Lehmiller ψυχολόγος από το πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.
kikiri-kou.blogspot.com
http://www.briefingnews.gr/
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...