ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΣΑΣ; Πώς γίνεται, πόσο κοστίζει; WANT TO ATTEND TO YOUR WIFE or YOUR husband ? How is it, how much it costs?


Με την ίδια ευκολία που οι ΗΠΑ ή οι Ευρωπαίοι μπορούν να παρακολουθήσουν τις συνομιλίες του τελευταίου πολίτη αυτού του πλανήτη γίνονται οι παρακολουθήσεις συζύγων, συνήθεια που γνωρίζει άνθηση στη χώρα μας χάρη στα smartphones…«Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουμε στην κατοχή μας τον κινητό στόχο για 15 λεπτά. Από τη στιγμή που θα εισαχθεί το πρόγραμμα παρακολούθησης στη συσκευή, υποκλέπτονται τα πάντα. Το πού είναι, τι στέλνει, τι βλέπει, τι λέει στο τηλέφωνο είναι διαθέσιμο στο άτομο που παρακολουθεί» δηλώνει στο BHMAgasino ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ Νίκος Πελεκάσης, ο οποίος περιγράφει πόσο εύκολη είναι τελικά αυτού του τύπου η παρακολούθηση.Τα νέα λογισμικά παρακολούθησης φτιάχνονται αποκλειστικά για τη συσκευή του τηλεφώνου και όχι για την κάρτα SIM. Το κόστος τους ξεκινά από 500 ευρώ και φθάνει και τα 1.200 ευρώ ανάλογα με τις υπηρεσίες.


Για να εισαχθεί το λογισμικό απαραίτητο είναι να είναι γνωστός ο σειριακός αριθμός του τηλεφώνου, τον οποίο μπορεί κάποιος να βρει πληκτρολογώντας σε οποιοδήποτε κινητό τα πλήκτρα *#06#.

Με βάση αυτόν τον σειριακό αριθμό φτιάχνεται το λογισμικό που εισάγεται στο κινητό μέσω υπολογιστή είτε με καλώδιο είτε μέσω Bluetooth.

Από τη στιγμή που θα εισαχθεί το πρόγραμμα παρακολούθησης στη συσκευή καταγράφει τις συνομιλίες, τα μηνύματα, ενώ παρέχει και το στίγμα του ατόμου. Ολες αυτές οι καταγραφές ανεβαίνουν σε μια online βάση δεδομένων στην οποία ο άνθρωπος που παρακολουθεί έχει πρόσβαση και μπορεί να επιλέξει όποια στιγμή θέλει για να συνδεθεί.

Εφόσον το επιθυμούμε, μπορούμε να δώσουμε εντολή στο κινητό να ενεργοποιήσει το μικρόφωνο και να ξεκινήσει η καταγραφή των συνομιλιών που γίνονται στο χώρο όπου βρίσκεται η συσκευή. Επίσης τα κινητά με ενσωματωμένη κάμερα μπορούν να μας παρέχουν και οπτική επαφή με το χώρο, καταγράφοντας βίντεο.

Πώς μπορώ να προφυλαχθώ;

Ο ιδιωτικός ντεντέκτιβ Σπύρος Ζακυνθινός δηλώνει επίσης στο ΒΗΜΑgazino ότι ένα πρώτο αυτονόητο μέτρο είναι ότι θα πρέπει να προσέχουμε το κινητό μας να μην το αφήνουμε ποτέ αφύλακτο. Οσο πιο απλή και με λιγότερες δυνατότητες είναι μια συσκευή τόσο λιγότερο ευάλωτη είναι σε κακόβουλα λογισμικά.

Αν αντιληφθούμε ότι το κινητό μας παρακολουθείται το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξουμε συσκευή, καθώς τα σύγχρονα προγράμματα είναι μη ανιχνεύσιμα.


tsekouratoi
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου