Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2016

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ ΡΙΖΙΚΟ ΣΟΥ; Μάθε να διαβάζεις την... ΠΑΛΑΜΗ!


Η τέχνη της χειρομαντείας μπορεί να αποκαλύψει γεγονότα που έχουν σημαδεύσει τη ζωή μας, αλλά και πλευρές του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας. Η ανάλυση βασίζεται στις γραμμές που υπάρχουν στο εσωτερικό της παλάμης και για κάθε άνθρωπο είναι μοναδικές.Το να"διαβάσεις" κι εσύ το χέρι σου είναι απλό, ακολουθώντας τις οδηγίες... Για αρχή διάλεξε χέρι. Για να αποκαλυφτούν κομμάτια της προσωπικότητάς σου και γεγονότα που αφορούν την επαγγελματική σου ζωή, διάβαστε το "καλό" σου χέρι, δηλαδή το δεξί αν είσαι δεξιόχειρας. Για να εξετάσεις τιςπροσωπκές σου σχέσεις και τις επιθυμίες σου κοίταξε το αντίθετο χέρι.Η γραμμή της μυαλού
ΑΝ ΕΧΕΙΣ...
Κοντή γραμμή (σταματάει δηλαδή κοντά στο μέσο της παλάμης): Σκέφτεσαι γρήγορα και οδηγείσαι σε πράξεις χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες.
Μακριά και ευθεία γραμμή: (εκτείνεται κατά μήκους της παλάμης που πλησιάζει το μικρό δάχτυλο): Αναλύεις τα πάντα και πολύ. Συχνά βρίσκεις τον εαυτό σου να σκέφτεται τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά πριν καταλήξεις σε κάποια απόφαση.
Γραμμη που χωρίζεται στα δύο: Είσαι ένας ευαίσθητος άνθρωπος και ενδιαφέρεσαι για τα πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή σου. Προτέρημά σου είναι ότι καταφέρνεις να έρχεσαι στη θέση των άλλων, αλλά αυτό σημαίνει ότι συχνά αλλάζεις άποψη.
Μακριά και καμπυλωτή γραμμή (εκτείνεται προς το κάτω άκρο της παλάμης: Η σκέψη σου είναι δημιουργική και πάντα σκέφτεσαι πολλές πιθανές προσεγγίσεις σε μια κατάσταση.
Η γραμμή της καρδιάς

ΑΝ ΕΧΕΙΣ...
Μακριά, ίσια γραμμή (σταματάει κάτω από τον δείκτη): Είσαι ορθολογιστής με αναλυτική σκέψη, που πάντα υπολογίζει τα συναισθήματα των άλλων. Τα δικά σου πρόσωπα ξεχωρίζουν αυτό το προτέρημα.
Κοντή, ίσια γραμμή (σταματάει μεταξύ του μεσαίου δαχτύλου και του δείκτη): Χρειάζεσαι ελευθερία. Δείχνεις την αγάπη σου περισσότερο μέσω των πράξεων πάρα με τις λέξεις.
Μακριά, καμπυλωτή γραμμή (φτάνει την βάση του μεσαίου δαχτύλου): Τα πάθη και οι επιθυμίες είναι για σένα η κινητήριος δύναμη και δεν σε νοιάζει η γνώμη των άλλων.
Κοντή, καμπυλωτή γραμμή (σταματάει περίπου δύο - τρία εκατοστά από τη βάση του μεσαίου δακτύλου): Είσαι εσωστρεφής και προτιμάς την παρέα ενός - δύο ατόμων από τις μεγάλες συγκεντρώσεις.
Γραμμή με δύο ή περισσότερα X: Έχεις βιώσει ή θα βιώσεις μεγάλη προδοσία
Γραμμή που χωρίζεται στα δύο: Έχεις τη συνήθεια να βάζεις τα συναισθήματά σου στην άκρη για να μπορείς να συναντάς τις ανάγκες των άλλων.
Η γραμμή της ζωής

ΑΝ ΕΧΕΙΣ...
Μακριά γραμμή (εκτείνεται από τον αντίχειρα μέχρι τη βάση της παλάμης): Είσαι δυνατός άνθρωπος στον οποίο όλοι βασίζονται για τις δύσκολες στιγμές τους.
Κοντή γραμμή (σταματάει κοντά στο μέσο της παλάμης): Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, το να διατηρείσαι απασχολημένος σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.
Γραμμή που "σβήνει" προς το τέλος: Κάποιες στιγμές θα πρέπει να ηρεμείς. Yoga, διαλογισμός, λίγο περπάτημα θα σου κάνουν καλό.
Γραμμή σαν συρματόπλεγμα: Κάθε σκίσιμο στη γραμμή σου υποδηλώνει μια τραυματική εμπειρία που θα βιώσεις και θα έχει αντίκτυπο στις αποφάσεις της ζωής σου. 


kikiri-kou.blogspot.com
  • queen.gr
 
ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ... ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ...
Το kikiri-KOU είναι μια μή κερδοσκοπική σελίδα και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες ψυχαγωγίας και επικοινωνίας στους επισκέπτες του. Τα έξοδα συντήρησης καλύπτονται από χορηγίες - δωρεές των επισκεπτών. Η οποιαδήποτε εισφορά έχει αποκλειστικά υποστηρικτικό και συμβολικό χαρακτήρα και δεν συνεπάγεται με κανέναν τρόπο απόκτηση ή διεκδίκηση ξεχωριστών προνομίων. Οι Εισφορές μπορούν να γίνονται μία ή περισσότερες φορές σε χρονικά διαστήματα. Το Online σύστημα που έχει επιλεγεί είναι το PAYPAL το οποίο θεωρείται το πιο ασφαλές και αξιόπιστο σύστημα online συναλλαγών παγκοσμίως.
All rights reserved by 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...